<>

 
 
 
A „G” jelű hatos csapatai is megkezdik a küzdelmet a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra való kijutásért, a csoport ma esti rangadóján Ausztria Svédországot látja vendégül.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Gólokat várunk az osztrák – svéd rangadón

A „G” jelű hatos csapatai is megkezdik a küzdelmet a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra való kijutásért, a csoport ma esti rangadóján Ausztria Svédországot látja vendégül.
Eb-selejtező
Ausztria - Svédország
Hétfő, 20:45 óra

A sógórok bizakodhatnak a jövőt illetően, az osztrák csapatban ugyanis hatalmas a potenciál; olyan játékosok alkotják Marcel Koller együttesét, mint Martin Harnik (Stuttgart), Marko Arnautovic (Stoke), vagy éppen a Bayern München elnyűhetetlen középpályása, David Alaba. Emellett a hazai bajnokságot uraló és lassan a magának európai szinten is nevet szerző Red Bull Salzburg futballistáira épül a keret, véleményünk szerint csupán idő kérdése, hogy Ausztria robbantson, akár már a mostani sorozatban.

Ami Erik Hamrén csapatát illeti, a svédek évek óta ott vannak a tűzközelben, bár Brazíliába nem jutottak ki, a portugál válogatott (vagy inkább Cristiano Ronaldo) ugyanis útját állta a sárgamezeseknek. Amíg azonban van egy Zlatan Ibrahimovic a csapatban, mindig számolni kell velük, a hórihorgas klasszis a múlt héten például az észtek elleni barátságos meccsen elért duplájával a válogatott legeredményesebb góllövőjévé vált. Ibra ma is jubilál, az osztrákok elleni meccs lesz számára a századik mérkőzés a válogatottban.

Tipp: Ausztria - Svédország, mindkét csapat szerez gólt (1.85)

A találkozó pikantériája, hogy az előző vb kvalifikáció során is egy csoportban szerepelt a két csapat, Németország mögött akkor a svédek végeztek a második helyen és játszhattak pótselejtezőt. Ami az akkori összecsapásokat illeti, mindkét alkalommal a pályaválasztó örülhetett, méghozzá 2–1-es diadalnak.

A kimenetelre nem mernénk tippelni, ám mivel mindkét gárda a támadófutball híve, könnyen el tudjuk képzelni, hogy itt is, ott is esik majd legalább egy találat, a fogadóirodák pedig csábító szorzót kínálnak a gólváltásra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!