<>

 
 
 
A moszkvai katonacsapat kedden magabiztosan nyert az Atlant ellen, akkor mi is profitáltunk belőle. Csütörtökön újra a piros-kékekbe vetjük a bizalmunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

A CSZKA a zágrábi medvebarlangban is esélyes

A moszkvai katonacsapat kedden magabiztosan nyert az Atlant ellen, akkor mi is profitáltunk belőle. Csütörtökön újra a piros-kékekbe vetjük a bizalmunk.
KHL
Medvescak Zagreb - CSZKA Moszkva
Csütörtök, 20:00 óra

A Medvescak Zagreb tavaly bejutott a KHL rájátszásába, a nyáron viszont több kulcsjátékosuk is távozott, többek között a korábbi NHL-gólkirály Jonathan Cheechoo. Jelenleg a KHL utolsó helyén állnak, eddigi hat meccsükből egyedül vasárnap a Szeversztal ellen nyertek hazai jégen. A második zágrábi meccsüket viszont elbukták, a Torpedo 4-1-re nyert náluk. Két kiemelkedő játékosuk Pascal Pelletier és Martin St. Pierre, előbbi 3+2, utóbbi 2+3 ponttal áll jelenleg. Kapusaik közül Brust 90,8%-os, míg Dekanich 87,2%-os védési hatékonysággal rendelkezik. Tavaly jól szerepeltek hazai jégen, 27-ből 17-szer nyertek, idén viszont az összmérlegük is sokkal rosszabb.

012. Medvescak Zagreb - CSZKA Moszkva, 2 (1.75) - Tippmix

A CSZKA Moszkva az eddigi öt meccséből négyet megnyert. A csapattól olyan játékosok távoztak a nyáron, mint Viktor Kozlov, Ivan Nyeprjajev vagy a visszavonulás mellett döntő Alekszej Morozov. Az érkezők közül a francia válogatott Stéphane Da Costát és a termetes, 195 centiméter magas és 121 kilogrammos Jevgenyij Artyuhint érdemes kiemelni. A francia csatár meghálálta a bizalmat, 6 pontot (4+2) szerzett ezidáig, illetve Jan Mursak és Alekszandr Radulov 5-5 pontos (4+1 és 0+5), mögöttük Igor Grigorenko bír 2+2-vel. A kapuban főleg Galimov kapott ezidáig lehetőséget, az orosz kapussal mind a négy meccsét megnyerte a CSZKA, aki kitűnően, 95,5%-kal teljesített.

A két csapat mindösszesen kétszer találkozott, tavaly Zágrábban 7-1-re nyert a szezonnyitón a Medvescak, majd Moszkvában újfent, 3-1-re diadalmaskodott az észak-amerikaiakkal felálló csapat. A CSZKA számára itt a lehetőség a visszavágásra, miután a moszkvaiak idén egyszer kaptak ki és 15-7 a gólkülönbségük, míg a zágrábiak egyszer nyertek és 12-24 a gólarányuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!