<>

 
 
 
Szombaton az angol és a francia élvonalból hoztunk 1-1 merészebb tippet: a Marseille vendégségben nyerhet, míg a WBA Liverpoolból csenhet pontot!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A West Brom és a Marseille

Szombaton az angol és a francia élvonalból hoztunk 1-1 merészebb tippet: a Marseille vendégségben, míg a Swansea odahaza diadalmaskodhat!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

152. Liverpool - West Bromwich, 2 (európai hendikep +1) (2.64) - angol bajnokság, 16:00

A Liverpool botladozik, a West Bromwich viszont remekül teljesít az utóbbi időben. A hazai csapat utolsó öt bajnokijából hármat elveszített, egyet döntetlenre hozott és csak a Tottenham ellen tudott nyerni. Ennek is már több mint egy hónapja. A 'Pool a hét közepén a gyenge Basel ellen is csak szenvedett, 1-0-ra kapott ki a gárda Svájcban. A West Brom viszont tényleg elkapta a fonalat. A Tottenham ellen a birminghami csapat is nyerni tudott idegenben, a Hull Cityt kiejtette a Ligakupából, egy hete pedig odahaza gázolta le a Burnley-t. A Liverpool odahaza már jópár pontot elhullajtott és most sem lepődnénk meg azon, ha a West Brom legalább egy pontot el tudna csípni. Daniel Sturridge felépülőben van sérüléséből, de Brendan Rodgers várhatóan nem fogja elsietni legjobb csatárának beállítását. Joe Allen, Emre Can, Jon Flanagan, Glen Johnson és Mamadou Sakho továbbra is sérültek. A vendégeknél Silvestre Varela és Andre Wisdom nem játszhat.

174. Caen - Marseille, 2 (2.05) - francia bajnokság, 17:00

A házigazda újonc a ligában, 8 meccsen 8 pontot gyűjtött be, ráadásul valamennyi idegenben, hazai mérlege siralmas (0-0-3)! Sőt, a piros-kékek még gól sem szereztek a Stade Michel d'Ornano-ban (0-4). A formájuk ebből adódóan szeszélyes, két hete Toulouse-ból hoztak értékes pontot, majd kikaptak a PSG-től otthon, a múlt hétvégén pedig ismét jó voltak egy remire a Lens otthonában. A keretben egy bekk sérült, de már jó ideje. A Marseille Bielsa mester vezetésével egyelőre szárnyal a pontvadászatban, vezeti a bajnokságot, 19 egységéhez (6-1-1) idegenbeli veretlenség társul (3-1-0) - csak a Bastia tudott pontot csenni ellenük. A rossz rajt után (iksz, majd hazai zakó) ötmeccses győzelmi szériát futnak a világoskékek, Gignacék a Caen-hez hasonló kiscsapatoknál nem hibáztak. A keretben egy középpályás szerepeltetése kérdéses. Az egymás elleni mérleg erőteljes Marseille-fölényt mutat, a Caen 1997 óta nem tudta legyűrni aktuális riválisát hazai környezetben. Ez a sorozat nem most szakad meg, szerintünk ekkora oddson érdemes lehet megkockáztatni a vendégsiker megjátszását!

 
 
  • 1TV-nezo2014október04.10:37ÚjVálasz

    Szerintem attól nagycsapat a Liverpool, h az ilyen gödörből kilábaljon! Nem fog pontot hullatni otthonában a (majd) kieső jelölt WBA ellen !

    A múlt hét óta a Marseille a kedvenc Francia csapatom, de az ilyen sorozatok szakadnak meg egyszer, mint az övék.
    És az, h a Caen második az idegenbeli tabellán de még nem lőtt gólt saját otthonában az számomra azt jelenti, h a Caen kimondottan kontrákra játszó csapat !!! Mi következik ebből ?
    Franciáknál Döntetlen. :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!