<>

 
 
 
A bőséges szombati kínálatból csemegézve a Milan, a Sturm és a Norwich is hazai pályán nyerhet reményeink szerint!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: olasz, osztrák és angol túra

A bőséges szombati kínálatból csemegézve a Milan, a Sturm és a Norwich is hazai pályán nyerhet reményeink szerint!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

146. Norwich - Rotherham, 1 (1.48) - angol másodosztály, 16:00

A Norwich 10 kör után nem hazudtolja meg kitűzött célját, vagyis vissza akar jutni az élvonalba. Ugyanis 20 ponttal vezetik a tabellát és bár az élmezőny szoros, a remek kezdés mindenképp bizakodásra adhat okot. A gárda védelme 10 kör alatt mindössze 9 gólt kapott, ellenben támadósora már 20-szor volt eredményes. Hazai 2-2-1-es mérlegén van mit javítani és ez a harmadosztályból érkező, elsősorban a bennmaradást célul kitűző Rotherham ellen sikerülhet is. A vendégek 11 ponttal állnak, a Blackburn elleni győztes meccsről érkeznek, azonban idegenben csak szerény 1-1-3 sort tudnak felmutatni, két gyengébb (Bournemouth, Millwall) csapat ellen sikerült ezt a 4 pontot megszerezni. A keret és a motiváció is sokkal erősebb a Norwich oldalán, így szerintünk nem is hibáznak a 11. fordulóban a hazaiak!

172. Sturm Graz - Grödig, 1 (1.72) - osztrák bajnokság, 18:30

Az 5. fogadja a 8. helyen állót a 11. bajnoki fordulóban. A Sturm célja az európai kupaszereplés kiharcolása idén, ehhez azonban komoly csatát kell majd vívnia, hiszen a Rapid-Altach-Austria hármas is erős rivális lehet. Jelenleg 12 ponttal áll a grazi csapat, otthon 1-2-2 mérlege szerény, csak szezonbeli első hazai meccsét tudta megnyerni a Neustadt ellen. A Grödig meg kíván ragadni az élvonalban és az első 10 forduló alapján nem lesz könnyű ellenfél senki számára sem. Pontot szereztek többek közt az Austria Wien ellen is, legutóbbi 5 bajnoki meccsén azonban nyerniük nem sikerült. Támadójátékuk és védelmük is közepesen teljesített eddig. Idén már találkozott a két fél egymással, akkor a Sturm idegenben 2-1-es vereséget szenvedett. Most fordított felállásban fordulhat a kocka, az újonc legyőzése odahaza kötelező feladat a technikásabb Sturmnak.

184. Milan - Chievo, 1 (1.43) - olasz bajnokság, 20:45

A Milan nyáron váltott és az Allegri helyett ideiglenesen padra ültetett Seedorf helyett az eddig utánpótlásban dolgozó klublegendát, Inzaghit nevezték ki edzőnek. Az eddig látottak alapján egyértelműen a támadójátékot favorizálja a volt csatár, azonban a remek kezdés után visszaesés tapasztalható: az elmúlt három fordulóban nem nyertek, ráadásul a Juve elleni rangadón gólképtelenek maradtak. A Chievo 1-1-3 mérleggel szerény rajtot tudhat magáénak: a Napoli elleni meglepő győzelmet két vereség (Sampdoria, Parma) és az Empoli elleni döntetlen követte. A forma tehát mindkét oldalon rossz, viszont a Milan egy hatékony támadójátékkal az eddig sebezhető veronai védelem ellen sikeres lehet, a Chievo impotens támadójátéka pedig szintén a Milan malmára hajthatja a vizet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!