<>

 
 
 
Az angol másodosztályt hagyományosan a legnehezebben tippelhető bajnokságnak tartják, ám erre most rácáfoltak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A teljes fordulót eltalálta, 10 millióért

Az angol másodosztályt hagyományosan a legnehezebben tippelhető bajnokságnak tartják, ám erre most rácáfoltak.

Kering az interneten egy nyertes szelvény, amelyen a Championship teljes keddi, 13. fordulójának eredménysora helyesen szerepel.

A szelvény azért különösen bravúros, mert hat darab döntetlen található a tizenkettő mérkőzés között. Az ismeretlen fogadó dolgát viszont könnyítette, hogy a másik hat mérkőzésen egytől egyik az esélyesebb csapat nyert.

Persze, aki már próbált fogadni az angol kettő akár egyetlen meccsére, pontosan tudja, mennyire nehéz átlátni az esélyeseket. Valakinek ez mind a 12 találkozóra sikerült. Mi csak megemelni tudjuk a kalapunkat!

A helyes eredménysor pedig: Blackburn-Birmingham 1-0 (H), Blackpool-Derby 0-1 (V), Bournemouth-Reading 2-0 (H), Brentford-Sheffield Wednesday 0-0 (D), Cardiff-Ipswich 3-1 (H), Huddersfield-Brighton 1-1 (D), Norwich-Leeds 1-1 (D), Rotherham-Fulham 3-3 (D), Watford-Nottingham 2-2 (D), Wigan-Millwall 0-0 (D), Wolverhampton-Middlesbrough 2-0 (H).

A zseniális fogadó pedig fürödhet a pénzben, hiszen 10 fontot tett erre a lehetetlen kombinációra, és 26 040-et húzott be. Tehát 4 ezer forintra 10,4 milliót húzott be. Megérdemli!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!