<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Texans és Ravens diadalt várunk

A Houston és a Baltimore is idegenben arathat fontos győzelmet, míg a Patriots-Bears összecsapáson inkább pontokat várunk.
NFL, 8. hét
New England Patriots - Chicago Bears
Vasárnap, 18:00

Évek óta nem találkozott egymással a két együttes, mégis pikáns lesz ez az összecsapás. A New England ugyanis igencsak elkapta a fonalat az utóbbi időben, zsinórban három győzelmet arattak a Hazafiak. Viszont a Bears hiába áll közepesen, idegenben rendkívül veszélyes ellenfélről van szó. Eddigi három győzelmét is vendégként aratta a Bears és mindegyik idegenbeli meccsén bőven húsz pont fölé tudtak jutni a Medvék. Pedig olyan csapatok ellen léptek pályára, mint a San Francisco, a Carolina, vagy éppen az Atlanta. A Pats esetében mindig lehet számítani a rengeteg pontra, de most a Chicago is asszisztálhat ehhez. Az 50 pontot legalább elvárjuk a felektől, de könnyen 60 fölé is mehetnek majd a csapatok.

Tipp

Patriots - Bears, 47.5 pont felett (1.60)
NFL, 8. hét
Tennessee Titans - Houston Texans
Vasárnap, 18:00

A Tennessee számára már szinte elúszott a szezon, a Titans ugyanis két győzelemmel és öt vereséggel áll a bajnokságban. Egyetlen fontos meccset sem tudott megnyerni a Titans, ráadásul a mutatott játék alapján sem nagyon mondanánk rájátszásra érdemes csapatnak a gárdát. Nem úgy a Houston Texanst, amely kifejezetten kellemes látványt mutat, kár, hogy egy bődületesen béna irányítóval és óriási balszerencsével van megáldva a csapat. Zsinórban háromszor kapott ki a Texans, legutóbb a Pittsburgh Steelerstől ráadásul mindössze három perc alatt, ennyi idő elég volt a Steelersnek, hogy felpakoljanak 24 pontot a táblára, eldöntve ezzel a találkozót. A Texansnak létfontosságú ez a mérkőzés. A keret alapján sokkal jobb csapat a Houston, szerintünk ezúttal ez a pályán is ki fog jönni.

Tipp

Titans - Texans, 2 (1.60)
NFL, 8. hét
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
Vasárnap, 18:00

Borzasztóan mély gödörben van a Cincinnati Bengals, amely a sorozatos sérülések miatt – kulcsemberek dőltek ki a keretből – hétről hétre pocsékabb teljesítményt mutat. Előbb a New England Patriots mosta fel a gyepet a Tigrisekkel, majd otthon volt képtelen legyőzni a bénázó Carolina Pantherst a Bengals, legutóbb pedig következett a sokk: 27-0-ra kapott ki a csapat az Indianapolis Colts otthonában. A Baltimore viszont szárnyal. A Ravens habár október elején szintén kikapott a Colts pályáján, azóta legázolta a Tampa Bay-t és az Atlanta Falconst is. A gárdának két veresége van a szezonban, az első fordulóban kapott még ki épp mostani ellenfelétől. A Baltimore-nak tehát most bőven jó esélye van a visszavágásra, különösen úgy, hogy egy újabb győzelemmel a kilökhetik a Cincinnatit a rájátszásért vívott küzdelemből.

Tipp

Bengals - Ravens, 2 (1.75)
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!