<>

 
 
 
Az olaszoknál a Bologna, a svédeknél a Sundsvall, míg a braziloknál a Sao Paulo győzelme esélyes, emellett a KHL-ben az Ufa sikerére fogadunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: három foci és egy hoki

Az olaszoknál a Bologna, a svédeknél a Sundsvall, míg a braziloknál a Sao Paulo győzelme esélyes, emellett a KHL-ben az Ufa sikerére fogadunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

014. Szalavat Julajev Ufa - Nyeftehimik Nizsnyekamszk, 1 (1.40) - KHL, 15:00

A keleti 4. fogadja a 13. helyen állót. Az Ufa nincs túl meggyőző formában, legutóbbi 5 meccséből csak kettőt nyert meg, legutóbbi két derbijét elveszítette, legutóbb a SZKA verte simán 7-2-re. Otthon is van hová javulni, hiszen az 5-4 mérleg nem túl szép, legutóbbi hazai meccsén az Omszk 6-2-re ütötte ki őket. A Nyeftehimik hasonló formát mutat, viszont ők a tavalyi 12. hely után nem is számíthatnak igazán kiugró eredményre idén sem. Idegenben eddig két sikert arattak, mindkettőt hosszabbítás után, két másik idegenbeli derbijükön kikaptak. A Szalavat sokkal erősebb kerettel bír és céljai is magasabbak, mint a vendégeknek, így azt gondoljuk, hogy ezen a hétfői meccsen nem borul majd a papírforma!

044. Sirius - Sundsvall, 2 (1.75) - svéd másodosztály, 19:20

Már csak két forduló van hátra a bajnokságból: a tét egyértelműen a feljutásra hajtó vendégeknek nagyobb. A házigazda a 6. 40 egységgel, lényegében nem javíthat és ronthat pozícióján. Otthon gyenge (3-7-4), viszont nincs rossz passzban a társulat: két nyertes bajnokiból érkezik a mai csatára. A vendégek 51 ponttal a 3., osztályozós helyről várták a játéknapot, ám ha ma nyernek, előzhetnek, és összejöhet a feljutás (az utolsó fordulóban könnyű mérkőzés vár a kékekre, ráadásul otthon). A forma biztató, három ütközetben 9 pontot húztak be a közelmúltban. A keret teljes lesz, az Eklund-Pa Dibba támadósor - amely már 27 találatnál jár - bevetésre készen áll. Júniusban nagy meglepetésre a Sirius nyerni tudott fordított felállásban. Most azonban nem jön össze a pontszerzés Síriusnak, szerintünk a motiváltabb vendégek kifosztják a vendéglátót. Tippünk tehát 2-es!

054. Bologna - Trapani, 1 (1.80) - olasz másodosztály, 20:30

A tabella alapján igazi rangadóra van kilátás hétfő este, hiszen a 3. fogadja a 4. helyen állót. A Bologna tavaly búcsúzott az élvonaltól, idén pedig elsődleges célja a visszajutás. Ennek megfelelően kezdte a szezont: 5-3-2 sora mindenképp biztató, otthon ugyan nehezen indult a szekér, ám legutóbbi hazai meccsén a Varese ellen már hengerelt. A tavalyi támadóproblémákat idén sem sikerült orvosolni, viszont a védelem nagyon egyeben van, mindössze 8 gólt kapott 10 meccs alatt.

A Trapani tavaly újoncként bent tudott maradni, sőt a hajrában már kiesési problémái sem voltak. Idén jól rajtoltak 5-3-2 sorukkal, vendégként gyengélkednek 1-2-2 mérleggel. Legnagyobb gondja, hogy rengeteg gólt kap, immáron 19 kapott találatnál tartanak a vendégek, mely a 2. leggyengébb védelmet takarja a ligában. Ez pedig még a gyenge offenzív játékot mutató Bologna ellen is komoly gondot okozhat, mindenképp megér egy próbát a hazai ekkora oddson, a tudásbeli különbség megvan a két csapat közt!

061. Sao Paulo - Goias, 1 (1.60) - brazil bajnokság, 23:30

A két együttes közül már csak a hazaiak számára van komoly tétje a hátralévő bajnoki hajrának. A Sao Paulo 53 ponttal áll a tabella 4. helyén, ugyanakkor helyezése közel sem biztos: akár még a 2. helyre is odaérhet, de könnyen végezhet akár a 7. helyen is... Formája nem rossz, legutóbbi 5 meccséből hármat meg tudott nyerni, otthon 9-4-2 sorral áll. A Goias 41 pontos, elméletben persze még odaérhet a top4-be, de ehhez nagy szerencse kellene. Ennek ellenére formájára nem lehet panasz, hiszen legutóbbi 5 bajnokiján nem talált legyőzőre a csapat. A Copa Sudamericana sorozatból frissen búcsúzott az Emelec ellen. A bajnokságban vendégként nem kimondottan meggyőző (3-4-8). A többek közt Kaká, Luis Fabiano és Pato nevével fémjelzett hazaiak a motiváció és a hazai pálya miatt szerintünk behúzzák a három pontot és egy lépéssel közelebb kerülnek a kupaszereplést jelentő helyek megszerzéséhez.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!