<>

 
 
 
A kupameccset házigazda éli túl: szerintünk akár sima sikert is arathat a Wolfsburg a Heidenheim ellenében.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Wolfsburg simázhat a másodligás újonc ellen

A kupameccset házigazda éli túl: szerintünk akár sima sikert is arathat a Wolfsburg a Heidenheim ellenében.
Német Kupa, legjobb 32
Wolfsburg-Heidenheim
szerda 20:30 óra

A Bundesligában eddig remekelnek Dieter Hecking fiai: a zöldek már a 3. helyen állomásoznak, a Volkswagen Arénában még veretlenek (4-1-0), és összességében is jól teljesítenek: 5-2-2-es soruk kifejezetten jónak számít. A forma lenyűgöző, négy sikert arattak zsinórban a bajnokságban, legutóbb az ugyancsak élcsapatnak számító Mainz esett Naldóék áldozatául. A remeklésben nagy szerepet játszik, hogy az alapcsapat összeállt, és komolyabb sérülés sem nehezítette Gustavo Luizék felkészülését. Olicék jól bírják a többfrontos küzdelmet: az EL-ben is továbbjutást érő pozícióból várhatják a folytatást.

Fő tipp: Wolfsburg-Heidenheim, 1, 0-1 (1,75) Mellék tipp: Wolfsburg-Heidenheim, több mint 2,5 gól (1,44)

A Heidenheim újonc a második vonalban, és eddig bizony nem vallottak szégyent Frank Schmidt fiai. A pirosak 11 fordulót követően az előkelő 6. helyen tanyáznak, pontjaik zömét viszont odahaza gyűjtötték Schnattererék, vendégmérlegük 0-2-3 (4-9). A gárda sorsolása kimondottan nehéz mostanság, három rangadón vannak túl és a hétvégén is kemény ütközet vár a társulatra. A kemény sorozatnak is betudható a megtorpanás, immár három mérkőzés óta nem tudnak nyerni Wittekék... Vannak fontos hiányzók a vendégeknél, Grimaldi és Mayer sérülése komoly érvégés a csatársor számára...

A kupában már egyszer összefutott a két alakulat, akkor a zöldek sima 3-0-ás sikert arattak. Az az érzésünk, hogy a farkasok nem hibáznak, magabiztos játékkal verik el a vendégeket. A végén lehet közte kettő, és jó eséllyel összejön három találat is...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!