<>

 
 
 
Bombaformában lévő hazai csapat fogadja a megtépázott, harmadosztályú Swindont. A QPR szinte szárnyal a Championshipben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.52

Pörgős QPR fogadja a megtépázott Swindont

Bombaformában lévő hazai csapat fogadja a megtépázott, harmadosztályú Swindont. A QPR szinte szárnyal a Championshipben, otthon százszázalékos, a Swindon pedig utoljára márciusban nyert idegenben. Az angol ligakupában nem lehet biztosra menni, csak majdnem biztosra. A QPR győzelme ez utóbbi kategória.
Angol Ligakupa, 2. forduló
Queens Park Rangers - Swindon Town
Kedd, 20:45 óra

Ahogy az várható volt már a szezon elején: a QPR repülőrajtot vett az angol másodosztályban, ugyanis a vezetőség az azonnali feljutást tűzte ki célul. Eddig négy fordulón vannak túl. Az első mérkőzésükön kissé döcögősen verték otthon a Sheffield Wednesday-t, de utána vették az első akadályt a ligakupában (2-0 az Exeter otthonában). Következett egy apró kisiklás: 1-1 a Huddersfield pályáján, ám a Championship erőviszonyait figyelembe véve ez még jó eredménynek számít. Azóta két 1-0-s győzelemre futotta, utóbbit a Bolton elleni rangadón aratták. Nem szórják a gólokat, de nem is nagyon kapnak, főleg a védelemnek köszönhetik remeklésüket. Hoilett és Phillips nem bevethető.

A Swindon Town tavaly bejutott a rájátszásba, miután a hatodik helyen végeztek a harmadosztályban, hosszabbításban azonban elbukták a Brentford elleni meccset. Ez mély nyomot hagyott a csapaton, a fél keret kicserélődött, az űrt ifistákkal és kölcsönjátékosokkal pótoltak. A bajnokságot vereséggel nyitották, de utána arattak két 1-0-ás győzelmet otthon (az egyiket a ligakupa első fordulójában). Azóta viszont még egy vereség és legutóbb egy 2-2-es döntetlen is becsúszott, így jelenleg a 16. helyen állnak a tabellán. Teljes a keret, egyedül Tijane Reis játéka kérdéses.

Queens Park Rangers - Swindon Town, 1 (1,52) Betclic

És akkor lássuk, hogy mi szól a QPR mellett. A két csapat legutóbbi tíz mérkőzéséből nyolc QPR-győzelem született, egy döntetlen és egy Swindon-siker mellett. A Swindon a legutóbbi tíz idegenbeli mérkőzéséből egyszer nyert, egyszer pedig döntetlenezett (bár hosszabbításban ezt a meccset is elveszítették). A QPR kerete sokkal erősebb, illene könnyedén behúzniuk ezt a találkozót, persze az eddig mutatott hatékonyság miatt óriási kiütésre sem számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!