<>

 
 
 
A Marseille-t, a Milant és a Bordeaux-t érezzük vasárnapról, míg a Manchester City-Unitedre is van tippünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Korai jóslat: Marseille, Milan és MU-City

A Marseille-t, a Milant és a Bordeaux-t érezzük vasárnapról, míg a Manchester CIty-Unitedre is van tippünk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre minden délután! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

238. Manchester City-Manchester United, több mint 2,5 gól (1,60) - angol bajnokság, 14:30

Nehéz ügy. A Kékek elvileg nagyszerű védelme régóta betlizik, 15 tétmeccsből csak háromszor úszta meg, míg az MU is elöl izmos, hátul botrányos, az utolsó öt meccsén 10-et nyelt.

230. Bordeaux-Toulouse, 1 (2,25) - francia bajnokság, 17:00

A Bordeaux kezd kifulladni a villámrajt után, de otthon kiváló. A Toulouse papíron stabil középcsapat, de láttuk legutóbb a Lens ellen, és borzasztó volt, idegenben már négyszer zakózott.

232. Marseille-Lens, 1, 0-1 (1,78) - francia bajnokság, 21:00

A Marseille összeállt Marcelo Bielsával, Lyonban kisiklott, de otthon remek, leszámítva egy korai zakót. A Lens újonc, kerete szűkös, kiesőjelölt, a Toulouse-t meglepte, most pórul járhat.

244. Milan-Palermo, 1 (1,50) - olasz bajnokság, 20:45

A Milan nem megbízható, hátul gyenge, de legalább támadni tud, a 6 gólos Honda Keiszuke vezetésével adhat egy pofont az idegenben négy meccsen nyeretlen, 10 gólt kapó Palermónak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!