<>

 
 
 
A Milan Inzaghi vezetésével képtelen védekezni, de legalább támadásban erős. Az idegenben gyengélkedő Palermo ellen újra nyerhetnek a piros-feketék.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Túl jó oddsért nyerhet a Milan

A Milan Inzaghi vezetésével képtelen védekezni, de legalább támadásban erős. Az idegenben gyengélkedő Palermo ellen újra nyerhetnek a piros-feketék.
Olasz bajnokság
Milan - Palermo
Vasárnap, 20:45 óra

A Milan padjára nyáron érkezett Inzaghi láthatóan a támadójátékra helyezi a hangsúlyt, ez azonban egyelőre a védekezés rovására megy. Fogalmazhatunk úgy is, hogy egyelőre a klub ikonjának sem sikerült ráncba szednie az évek során szétesett hátsó alakzatot. Jó formát mutat a társaság: eddig csupán egyet veszített el, ám négyszer is remizett, legutóbbi két bajnokiján (Fiorentina, Empoli) 1-1-es eredményre futotta erejéből. Jó jel, hogy eddig csupán a Juventus ellen elveszített derbin maradtak gólképtelenek.
Hiányzók: Muntari (8/2) eltiltott, Montolivo (0/0) és Bonaventura (8/2) sérüléssel bajlódik, előbbi biztosan nem lép pályára vasárnap este.

A Palermo simán nyerte meg tavaly a másodosztályt 14 pont előnnyel, így elérte célját és visszajutott a legjobbak közé. Rendszerint otthon veszélyes bárkire, melyet idei produkciója is alátámaszt: 4 vendég fellépése során mindössze 1 pontot szerzett (Napoli 3-3), a Juve és az Empoli ellen még gólt sem lőtt. Mindent összevetve a 15. helyen állnak 9 ponttal, a Chievo elleni otthoni 1-0-s sikerről érkeznek Milánóba. Sérült nincs, a középpályán Rigoni (9/1) eltiltott, az ő pótlása viszont okozhat fejtörést Iachini mesternek.

244. Milan - Palermo, 1 (1.50) - Tippmix

A Milan-védelem egyelőre meccsről meccsre nem áll a helyzet magaslatán. Támadójátéka azonban egyelőre ezt képes kompenzálni, amely az idegenben gyenge és védekezésben szintén nem túl acélos Palermo ellen három pontot eredményezhet a Rossoneri számára.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!