<>

 
 
 
A Randers Dániában, a Bilbao a La Ligában, a Linz az osztrák kettőben, a Crvena Zvezda az Euroligában nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pénteki jóslat: vaskos oddsokkal jövünk

A Randers Dániában, a Bilbao a La Ligában, a Linz az osztrák kettőben, a Crvena Zvezda az Euroligában nyerhet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Vestjaelland-Randers, 2 (1,95) - dán bajnokság, 18:30

A Vestjaelland kiesés ellen küzd, papíron többet tud, de nem jön ki. Otthon most kapott ki először. A Randers meglepetés, de ligában második legjobb védelmére építve halad. Idegenben felemás, de megoldhatja. Az odds esik.

LASK Linz-Kapfenberg, 1 (1,55) - osztrák másodosztály, 18:30

A LASK vezet újoncként, kerete megvan az élvonalhoz, otthon brutális (8-1-0, 21-5). A Kapfenberget szétesett, rossz formában van, idegenben túl sok gólt kap (18-at 9 meccsen).

Galatasaray-Crvena Zvezda, 2 (2,60) - kosár Euroliga, 19:00

A Galatasaray kerete többre képes, de sok a hiányzó, van friss sérült, plusz a forma borzasztó, a csapaton belüli hangulat is rossz. A szerbek egyre többre képesek az Euroligában, otthon simán nyertek, most is összejöhet.

Athletic Bilbao-Espanyol, 1 (1,75) - spanyol bajnokság, 20:45

A Bilbao besült az ősszel, de már feltámadóban, az utolsó négy meccsen 8 pontot gyűjtött, otthon mindig erős. Az Espanyol újra a középmezőnyben, idegenben reménytelen, 0-2-3-as mérleggel és 8 kapott góllal.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!