<>

 
 
 
A győri kosarasokra nem sok jó vár az Európa Kupában, nyernénk a szlovák hokiligában és az Öböl Kupán.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Győr, Öböl Kupa és hoki

A győri kosarasokra nem sok jó vár az Európa Kupában, nyernénk a szlovák hokiligában és az Öböl Kupán.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

007. B. Bystrica - Skalica, 1 (1.35) - szlovák jégkorongbajnokság, 17:30

A 4. fogadja a 10. helyen állót a szlovák élvonal 25. körében. A Skalica megtörte nyeretlen szériáját legutóbb, miután otthon 3-1-re legyőzte a Kassát. A tavaly még az alapszakaszt 6. helyen záró vendégek erre a szezonra teljesen szétestek, védelmük rémesen gyenge és messze a legtöbb gólt kapta a mezőnyben. Érdekes, hogy 6 idei sikeréből ötöt vendégként hozott össze... A Besztercebánya két meccse képtelen nyerni, habár mindkét derbit idegenben veszítette el jó csapatok ellen (Nyitra, Kassa). Mindent összevetve egy jó támadósorral és egy tűrhető védelemmel rendelkező gárda, a Kafka-Hudec páros elöl megállíthatatlan időnként. A vendégek kerete meggyengült idén, míg a hazaiak idén is jó eséllyel számíthatnak egy tavalyihoz hasonló szereplésre. Ezen a viszonylag alacsony oddson is fogadhatónak tűnik a hazai!

037. Győr-Villeneuve d'Ascq Lille, 2 (1,30) - női kosárlabda Európa Kupa, 18:00

A Győr női kosárcsapata az emlékekben még friss tragédia óta elveszítette a fonalat, a múlt szezonban esélye sem volt az Euroligában, és a hazai bajnokságban sem tudott villantani. Az új szezonban egyelőre úgy áll 4-1-es mérleggel, hogy becsúszott egy meglepő vereség, amúgy az élcsapatokkal még egyáltalán nem játszott. Az ősszel számos saját nevelésű fiatal épült be a keretbe, a csapatkapitány, Laklóth Anna hiányzik. Jön a Lille, amely más kategória, a három válogatott és három külföldi játékossal felálló együttesnek rendkívül jó esélye van arra, hogy kiváló helyezést érjen el az Európa Kupa végjátékában, legnagyobb ereje a védekezésben és a győriekét 10 centivel meghaladó átlagmagasságukban van. A hazai bajnokságban becsúsztak már vereségek, de az más szint. Az Európa Kupában pedig agyonverte az azt Umeát, amely a Győrrel elbánt. Sajnos sima 2-es.

048. Egyesült Arab Emirátusok-Irak, kevesebb mint 2,5 gól (1,45) - Öböl Kupa, 17:45

A FIFA-világranglista-79. és 81. mérkőzése. Két ázsiai szinten középerős csapatról van szó, amely ott szokott lenni a nagy tornák selejtezőjének végjétékában, de a vb-re kijutásra például nincs esélye Japánnak, Dél-Koreával, Iránnal és a helyi nagyobb csapatokkal szemben. Az elmúlt években kiegyenlített párharcokat vívott egymással a két csapat, egy győzelem ide, egy másik oda, és egy 0-0-s döntetlen. Ez utóbbi a slágereredmény mindkét oldalon, így az Emirátusok az utolsó 8 mérkőzéséből 6-szor X-elt, négy ebből 0-0 lett, míg Irak az utolsó 9-ből ötször játszott döntetlent, ebből három zárult gól nélkül. Nyilvánvaló, hogy két gólképtelen csapatról van szó, ehhez adódik, hogy Rijádban, Szaúd Arábia fővárosában tombol a hőség, ami megint nem segíti majd az ügyet. Az óvatosaknak 2,5 gól alát javasolunk, a bátrabbaknak 0-1 gólt vagy döntetlent, akik pedig online játszanak, a 0-0 is okos döntés lehet.

 
 
  • 1feribadi2014november20.09:44ÚjVálasz

    11/10 tipp jött tegnap. Gratula srácok, le a kalappal! :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!