<>

 
 
 
A Real Madrid újra simán győzhet, az Arsenal okkal nyerheti a rangadót, de a Roma és a Newcastle is biztató.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: Real, Arsenal-MU, Roma

A Real Madrid újra simán győzhet, az Arsenal okkal nyerheti a rangadót, de a Roma és a Newcastle is biztató.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

154. Newcastle-QPR, 1 (1.85) - angol bajnokság, 16:00

Két feltámadó csapat, de nagy különbséggel. A Newcastle tényleg a középmezőny elejére való, csak beragadt, négyet nyert, a QPR otthon alkot, nem annyira egységes és tényleg kiesőjelölt.

156. Arsenal-Manchester United, 1 (2.20) - angol bajnokság, 18:30

Két kínlódó csapat meccsel, a sérültek dönthetnek, az egyik oldalon Özil, Debuchy és Koscielny maradt, a másikon viszont De Gea, Rojo, Rafael, Evans, Jones, Blind, Carrick, Young és Falcao sincs.

168. Eibar-Real Madrid (1-0), 2 (1.56) - spanyol bajnokság, 18:00

Az Eibar védelmével jutott fel, nem a liga szintjén áll, jól halad, de előbb-utóbb kipukkad. A Real úgy rúgja a gólokat, ahogy akarja, Modric nélkül is versenyképes. Esetleg gólok.

181. Atalanta-Roma, 2 (1.85) - olasz bajnokság, 18:00

Az Atalantánál nem sok látszik a tavaszi szériájából, gyengült a keret, a gólfelelős Denis csak egynél jár. A Roma Totti nélkül és BL-rangadó közeledtével is megcsinálhatja ilyen oddsért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!