<>

 
 
 
A bombaformában lévő Wolfsburg a rapszodikus Schalke otthonába látogat a Bundesliga szombati rangadóján.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A rangadón is a Wolfsburg lesz a nyerő?

A bombaformában lévő Wolfsburg a rapszodikus Schalke otthonába látogat a Bundesliga szombati rangadóján.
Német bajnokság
Schalke – Wolfsburg
Szombat, 15:30 óra

A gelsenkircheniek pocsékul kezdték az idei szezont, az első négy fordulót követően 2 döntetlen és 2 vereség állt a gárda neve mellett. Bár ezután 2 győzelem következett, a 7. fordulóban a Hoffenheimtől elszenvedett kudarc után elfogyott a vezetőség türelme, és megköszönték Jens Keller munkáját, akit a Chelseavel BL-t nyerő Roberto di Matto követett a kispadon. Az olasz szakemberrel a Bundesligában 2 siker és 2 vereség a mutató, a Bajnokok Ligájában pedig egyszer nyert, egyszer pedig kikapott a bányászvárosi alakulat. Aogo elvileg felépült és bevethető, Draxler, Kolasinac, Farfan és Goretzka játéka azonban kérdéses.

Schalke – Wolfsburg, mindkét csapat gólt szerez (1.50)

A Wolfsburg ezzel ellentétben óriási szárnyalásba kezdett az utóbbi időben, a Bundesligában zsinórban elért 6 győzelem egyenesen a második helyre repítette a Farkasokat, akiknek 4 pont a hátránya a listavezető Bayern Münchennel szemben. Ha mindez nem lenne elég, a második számú európai kupasorozatban is menetel Dieter Hecking együttese, nagy valószínűség szerint ugyanis az Evertonnal karöltve továbblép az El-csoportköréből a zöld mezes alakulat. Ami a vendégek sérült listáját illeti, az utolsó hírek szerint Felipe, Oskar Zawada és Patrick Ochs harcképtelen.

Az éllovas bajorok után a Wolfsburg szerezte a bajnokságban a legtöbb találatot, így a vendégektől mindenképpen gólt, gólokat várunk az Veltins-Arénában. Eddigi 5 hazai meccsén viszont kivétel nélkül Boatengék is bevették az ellenfelek kapuját, ezt a jó szokásukat pedig szerintünk most is megtartják, így mi a gólváltásra szavazunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!