<>

 
 
 
Két vendég győzelemre fogadunk hétfőn kiváló oddson: az izraeli élvonalban a Maccabi sikere esélyes, míg a Philadelphia az NHL-ben nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Maccabi és NHL

Két vendég győzelemre fogadunk hétfőn kiváló oddson: az izraeli élvonalban a Maccabi sikere esélyes, míg a Philadelphia az NHL-ben nyerhet.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

011. NY Islanders - Philadelphia, 2 (2.70) - NHL alapszalasz, 01:00

A 4. fogadja a 13. helyezettet a Keleti Főcsoportban. Az Islanders egyelőre erőn felül teljesít, remek formát mutat, hiszen legutóbbi 5 meccséből 4-t megnyert, a Pittsburgh 4-1-es legyűrése hatalmas fegyvertény még akkor is, ha mindez hazai jégen történt. A Flyers 4 meccses nyeretlen szériájának köszönhetően visszacsúszott a tabellán, ez azonban nem a reális kép, ennél sokkal több van a csapatban. A Columbus ellen aztán összejött a javítás a 4-2-es sikerrel. Vendégként legutóbbi 4 meccsét elbukta a Philly, mindössze 2 győzelme van eddig utazásai során. A Pingvinek ellen megfáradt Islanders otthonában azonban megtörhet a jég és ismét nyerhet a Flyers, szerintünk érdemes lehet szembe menni a papírformával, ugyanis a Philadelphia rendre jól szerepel ebben a párosításban.

032. Ironi Kiryat Shmone - Maccabi TA, 2 (2.15) - izraeli bajnokság, 19:55

Az éllovas fogadja a 3. helyezettet. A Maccabi minőségben bőven felülmúlja hétfő esti riválisát még úgy is, hogy nyáron elengedte a padról Paulo Sousa-t. A nyári változások után nem meglepő, hogy beragadt a rajtnál, a Sheva otthonában szenvedett vereséget, azóta azonban négy győzelme van, mindegyik legalább két, de inkább három góllal történt, és gólgazdag meccsek voltak. A Shmona nemrég bajnok volt, az Európa-ligát is megjárta, a múlt szezonban remekül hajrázott, és ezt a formáját mostanra is átmentette. Egyelőre nagyon meggyőző, de kerete nem olyan erős, túlzásnak tűnik jelenlegi helyezése. Otthon egy döntetlent már játszott, ám 8-1-es gólaránya kiváló. Az odds borzasztóan nagyot csökkent néhány nap alatt, így eleinte még a hazaiakat tartották esélyesnek, ám mostanra már a címvédő az. Ez csak erősíti tippünket, ami a 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!