<>

 
 
 
A luzitánok már továbbjutottak, a fehéroroszok inkább csak az EL-ben reménykedhetnek. A vendégek az esélyesebbek, gólokkal fűszerezve!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.79

Idegenben is parádézhat a Porto

A luzitánok már továbbjutottak, a fehéroroszok inkább csak az EL-ben reménykedhetnek. A vendégek az esélyesebbek, gólokkal fűszerezve!
Bajnokok Ligája
BATE Boriszov - Porto
Kedd, 18:00 óra

A BATE nem kis szerencsével jutott a főtáblára, és összességében eddig derékül tartja 3. helyét a négyesben, amely ugye EL-t érhet tavasszal. Aliaksandr Yermakovich alakulata egy mérkőzést nyert (Bilbao 2-1), háromszor viszont kikapott, és nem is akárhogyan. A Portótól hatot, a donyeckiektől két mérkőzésen összesen 12 gólt kaptak a sárga-kékek! A bajnoki címet az idén is elhódították Volodkoék - magabiztosan utasították maguk mögé a riválisokat a fiúk. A formájukra nem lehet panasz, sorra nyerték a bajnokikat, viszont ugye a BL más kávéház... A keret nem lesz teljes, ugyanis a legutóbbi mérkőzésen kiállították Khagusht, a gárda egyik meghatározó védőjét. Az amúgy is ingatag hátsó alakzatból hiányzik majd a bekk...

A Porto veretlen eddig a bajnokságban és a BL-ben is, más kérdés, hogy hazájában ezzel a teljesítménnyel egyelőre csak a 3. helyre elegendő. Az elitligában jobban állnak a kék-fehérek, 10 ponttal bebiztosították már a továbbjutást az egyenes kieséses szakaszba. Julen Lopetegui, a portugálok hispán trénere jó kis kerettel dolgozhat, a szakember szabad kezet kapott a nyáron, és ennek megfelelően alakíthatta ki az állományt. Sokan féltették a Portót, hogy az eddig jobbára utánpótlás gárdáknál dolgozó Lopetegui számára nagy falat lesz a sztárklub, ám eddig rácáfolt a stratéga a kételkedőkre. A BL-ben magabiztosan menetelnek Jackson Martinezék, szórják a gólokat, és a bajnokságban sincs nagy lemaradása a társulatnak. Jó hír a drukkereknek, hogy Quaresmáéknál minden kulcsjátékos bevethető.

Főtipp

108. BATE Boriszov - Porto, 2.5 gól felett (1.79) - Tippmix

Melléktipp

105. BATE Boriszov - Porto, 2 (1.55) - Tippmix

A Sárkány Stadionban sima 6-0 lett a portugálok javára. Ma is a Porto az esélyesebb, ugyanakkor a +2,5-ös opció igencsak csábító, ráadásul jobban is fizet a sima 2-esnél. Mi mindkét tippet szívesen ajánljuk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!