<>

 
 
 
A Willem II Hollandiában, a Stuttgart Németországban, a Real Sociedad Spanyolországban nyerhet, majd Euroliga.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pénteki jóslat: Holland, német, spanyol túra

A Willem II Hollandiában, a Stuttgart Németországban, a Real Sociedad Spanyolországban nyerhet, majd Euroliga.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Dordrecht-Willem II, 2 (2,10) - holland bajnokság, 20:00

Két feljutó rangadózik, tavasszal a Willem II volt a jobb, most végképp. A Dordrecht korábban életveszélyes támadósora szétesett, helyzete reménytelen, otthoni 0-0-6-os mérlege és 5-19-es gólaránya botrányos. 2-es.

Freiburg-Stuttgart, 2 (3,25) - német bajnokság, 20:30

Alsóházi rangadó, de az otthon (1-3-1) halvány Freiburg tényleg idevaló, míg a Stuttgart többet tud ennél, idegenben (1-2-3) sem reménytelen, és új edzővel motivált lehet.

Real Sociedad-Elche, 1 (1,60) - spanyol bajnokság, 20:45

David Moyestól nem várunk csodát, de lendíthet a peches, a 16. helynél sokkal többet tudó Sociedadon. Az Elche híresen jó védelme szétesett, idegenben fogható. Óvatosan, de 1-es.

Pamesa Valencia-Galatasaray, 1 (1,35) - férfi kosár Euroliga, 21:00

A Valencia szenved, de sokat utazott, otthon veszélyes. A Galata túlterhelt, Fenerbahce, kétszeri ráadásos vereség is volt a terítéken, akadnak sérültek, így hiába jobb csapat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!