<>

 
 
 
Hétvégi sztártippelőnk ezúttal a 21-szeres válogatott középpályás, többek között az Újpest, az MTK és a ZTE egykori közönségkedvence, Egressy Gábor.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Egressy bízik a római csapatokban!

Hétvégi sztártippelőnk ezúttal a 21-szeres válogatott középpályás, többek között az Újpest, az MTK és a ZTE egykori közönségkedvence, Egressy Gábor.
Lazio – Milan, 1

Meggyőzőbb az utóbbi időben a Lazio, pedig a Milan jól kezdett Inzaghival, de elkeserítőek a piros-feketék közelmúltbeli eredményei és szerintem a fővárosiak is kibabrálnak Menezékkel.

Lille – Monaco, X

A Monaco talán esélyesebb, de valamiért az az érzésem, hogy egy pontnál többet nem fognak tudni magukkal vinni a hercegségbe.

Fiorentina – Roma, 2

A Róma 2 mérkőzés óta nyeretlen a bajnokságban, ha pedig komolyan gondolja a Scudettóról szőtt álmait, akkor bármennyire is nehéz feladat lesz, de nyerniük kell Firenzében. Szerintem sikerülni fog!

Valencia – Sevilla, X

A Sevilla sima verést kapott a kupában az Espanyoltól, de nem vagyok benne biztos, hogy nem áldozták-e be azt a mérkőzést emiatt a bajnoki miatt. Fontos lenne számukra a közvetlen rivális otthonában a pontszerzés, egy döntetlenre jók lehetnek a Mestallaban.

St. Etienne – PSG, 2

A PSG-nek kötelező a győzelem, hiszen nem szabad leszakadnia az élmezőnytől. Ibrahimovicot egyébként is szeretem, úgyhogy már csak miatta is vendéggyőzelemre szavazok!

Ajax – Feyenoord, 1

Bár mind a helyezések, mind a rivalizálás miatt nagy rangadónak ígérkezik a mérkőzés, szerintem elmaradnak az izgalmak és az Ajax magabiztosan tartja otthon a három pontot!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!