<>

 
 
 
Éledezik a Liverpool, aminek szombaton a Bolton és Bogdán Ádám ihatja meg a levét az angol FA-kupában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bogdánék bánhatják a Liverpool formáját

Éledezik a Liverpool, aminek szombaton a Bolton és Bogdán Ádám ihatja meg a levét az angol FA-kupában.
Angol FA-kupa, 4. forduló
Liverpool-Bolton
szombat 18:30 óra

Az FA Kupában nem könnyű tutira vadászni. Mi ma a Liverpoolnak bizalmat szavazunk, ugyanis Brendan Rodgers együttese egyre jobb formát mutat. A vörösök a bajnokságban csak a középmezőnyben vesztegelnek, az Anfield Road-on sem félelmetes a mérlegük (4-5-2), viszont a formájuk bizakodásra adhat okot. December közepe óta nem találtak legyőzőre, és állnak még mindkét kupában. A nagyszerű sorozatban a Leicester elleni hazai remi rontja csak az összképet (2-2). A héten Ligakupa elődöntőt játszottak Gerrardék, és hazai környezetben 1-1-re végeztek a Chelse-vel. A keretben lesznek hiányzók, Toure az Afrika Kupán van, Sturridge hónapok óta nem hadra fogható, rajtuk kívül Glen Johnson és Joe Allen hagyhatja ki a találkozót. Balotelli? Nos, ő hol van, hol nincs, de összességében majdnem, hogy mindegy, hogy pályára lép-e a fenegyerek... A közelmúltban a 3-4-3-as hadrendet alkalmazták Can-ék, elől a Gerrard, Sterling, Coutinho trió kezdett legutóbb, most azonban a kapitány helyett lehet, hogy az immár teljesen fitt Lallana lesz a jobbszélen.

Fő tipp: Liverpool-Bolton, 1, európai hendikep -1 (1,90) Mellék tipp: 161. Liverpool-Bolton, 1 (1,30) - Tippmix

A Bolton pocsékul kezdte a pontvadászatot, október végéig csak egy meccset nyertek meg a fiúk. Aztán összekapták magukat Neil Lennon tanítványai, és most már elszakadtak a veszélyes zónától. A középmezőnyben rostokolnak, idegenben gyengék (3-2-8), viszont a formájuk felettébb biztató: november eleje óta mindössze egyszer égtek meg a Championshipben! A társulatnál nem számíthat a szakmai stáb egy rutinos középpályásra és egy támadóra. A rutinból azonban így sem lesz hiány, ugyanis jó eséllyel pályára léphet Emile Heskey és Eidur Gudjohnsen. A Bolton marad a 4-3-1-2-es felállásnál, a satárok mögött Pratley irányít, jobbról Feeney, balról Vela segíti a támadásokat.

A Liverpool szívesen látja vendégül a Wandererst az Anfielden, ugyanis legutóbbi kilenc meccsüket ebben a felállásban a vörösök nyerték meg! Az FA Kupában a Pool eseménydús mérkőzéseket játszik: 12 csatája közül 10-szer eset legalább három találat.

Jó kis csörtére van kilátás, szerintünk nem unatkoznak majd a nézők. Lesz három találat, és a több gólt természetesen a hazaiaktól várjuk. Nyer a Pool, akár még hendivel is. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!