<>

 
 
 
A BL indulást érő helyek szempontjából létfontosságú rangadót játszik ma egymással a Valencia és a Sevilla, szerintünk a góloké lesz a főszerep!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Gólokra fogadunk a spanyol rangadón

A BL indulást érő helyek szempontjából létfontosságú rangadót játszik ma egymással a Valencia és a Sevilla, szerintünk a góloké lesz a főszerep!
Spanyol bajnokság
Valencia – Sevilla
Vasárnap, 21:00 óra

A hazaiak remek formában vannak, hat mérkőzés óta nem talált legyőzőre a Primera Divisionban Nuno Espirito Santo legénysége (4-2-0). Hazai pályán ráadásul még ennél is meggyőzőbb a mutató, 1 döntetlen és 1 vereség mellett ugyanis 10 meccséből 8-at megnyert a gárda – többek között a Real és az Atletico Madrid is megégett a Mestallaban... A tabellán mindez jelenleg az 5. helyre elegendő, de a közvetlenül a denevérek előtt álló Sevillát ma este akár meg is előzhetik Negrédóék. Pablo Piattin kívül mindenki egészséges, így szinte legjobb csapatával várhatják a hazaiak az összecsapást.

Ami a vendégeket illeti, az Unay Emery irányította alakulat is dicséretet érdemel a közelmúlt eredményei miatt; a Sevilla szintén 6 meccse veretlen, ráadásul egy hajszálnyival még a Valenciánál is jobb a mutatója (5-1-0). Vendégségben is jól muzsikálnak az andalúzok, 8 idegenbeli találkozójukból ötöt nyertek meg és hármat veszítettek el a szezon során. Jelenleg a negyedik helyen állnak a tabellán, 5 ponttal lemaradva az egy mérkőzéssel többet játszó Atleticótól és 1 egységgel megelőzve a ma esti riválist. A Sevillából Cristóforo sérülés, Mbia pedig válogatottbeli kötelessége miatt biztosan hiányozni fog, Trémoulinas játéka kérdéses.

Tipp: Valencia - Sevilla, mindkét csapat szerez gólt (1.70) - Tippmixpro

A két gárda egyébként is izgalmas meccseket vív egymással az utóbbi időben (1–1. 4–3, 3–1, 1–2, stb...), ha pedig mindehhez hozzátesszük, hogy a legutóbbi 10 tétmérkőzést figyelembe véve a Valencia és a Sevilla is csupán egyszer-egyszer volt képtelen bevenni aktuális ellenfele kapuját, talán joggal bízhatunk a gólváltásban!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!