<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ha Milan-Lazio, akkor gólok

A Milan és a Lazio igencsak paprikás hangulatú összecsapásokat vív egymással. A két csapat legutóbbi öt mérkőzésén 15 gól esett. Most is eseménydús meccs várható.
Olasz Kupa
Milan - Lazio
Kedd, 20:45 óra

Zsinórban két vesztes mérkőzés után kellene feltámadnia a Milannak. A vörös-feketék előbb odahaza az Atalantától, majd idegenben a Laziótól is kikapott. Pont attól a Laziótól, amely ellen most a kupában is helyt kellene állnia. Viszont a szombati, 3-1-es vereség után nem lesz könnyű felvenni a kesztyűt. Egyrészt a kilátástalan játék – két meccs alatt hat kaput eltaláló lövés, egy gól – illetve a rengeteg sérült miatt sem. Zapata, Sciglio, Bonera, de Jong, Bonaventura és El Shaarawy is sérült. A hírek szerint egy újabb kudarc esetén veszélybe kerülhet Filippo Inzaghi mester állása, így mindenképpen azt várjuk, hogy hajtani fog a hazai csapat.

Egészséges játékosokkal persze a Lazio sem áll túl jól. A hétvégén például kiesett az egyik húzóember: Filip Djordjevics. A szerb támadó bokatörést szenvedett, sérülése hatalmas érvágás a fővárosi csapatnak. A Lazio ugyanis kiválóan teljesít a szezonban, féltáv után a harmadik helyen áll a bajnokságban és joggal reménykedhet abban, hogy lefújáskor elcsíphet egy nemzetközi kupaszereplést érő pozíciót. Persze a kupát sem adja azért fel a csapat, legutóbb a Torinót intézte el az együttes idegenben. Djordjevics mellett Ciani, Braafheid, Gentiletti, Lulic és Anderson sem bevethető. Azért a Lazio így is nagyon masszív, kőkemény ellenfél.

145.Milan - Lazio, 2,5 gól felett (1.79) - Tippmix

A kimenetelt nehéz megjósolni, bár mi nem lennénk meglepődve vendégsiker esetén. Gólokra már annál biztosabban merünk fogadni. A tét miatt mindkét együttes hajtani fog, éppen ezért mi a legalább három gólos opciót favorizáljuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!