<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ibra egyedül lerendezi a moldávokat?

Moldova otthon vereséget szenvedett Ausztriától és Lichtensteintől is, aligha a svédek ellen táltosodik meg. Ibráéknak kell a győzelem, tippünk szerint be is zsebelik.
Eb-selejtező, G-csoport
Moldova - Svédország
Péntek, 20:45

A G-csoportban egyelőre sok a kérdőjel. Mondjuk nem éppen a hazaiak szemszögéből, ugyanis a moldávoknak legfeljebb az jelenthet bizonytalanságot, hogy el tudnak-e mozdulni az utolsó helyről. A G-jelű hatosban négy kör után ez a helyzet: 1. Ausztria 10 ponttal, 2. Svédország 6, 3. Oroszország 5, 4. Montenegró 5, 5. Lichtenstein 4, 6. Moldova 1.

Dedovék jelenleg a 6. helyen tanyáznak, 4 meccsen 1 pontot szereztek, meglepetésre azt épp az oroszoknál. Mindkét hazai fellépésüket elbukták, ami az osztrákok ellen még nem annyira ciki, no de Lichtenstein ellen annál inkább. Az év elején a kazahokat látták vendégül egy barátságos meccs erejéig, és a vége 1-1 lett. A svédek négy találkozót követően veretlenek, no de csak 6 pontjuk van (1-3-0), idegenben a montenegrói és az osztrák túra is remivel zárult. Ami nagy baj a sárga-kékek számára, hogy az oroszokkal sem bírtak odahaza. Az idén eddig két felkészülési mérkőzést toltak Ibráék, az elefántokat verték, a finnektől kikaptak Erik Hamren fiai.

113. Moldova – Svédország, 2 (1.36) – Tippmix

A svédeknek muszáj lenne nyerniük, hiszen nagyon kiegyensúlyozott a csoport, négy alakulat is pályázik az első két-három pozícióra. Nem érzünk meglepetést, a háromkoronások elhozzák a pontokat. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!