<>

 
 
 
A Werder kihasználhatja a hazai pálya előnyét, a Tottenham viszont idegenben verheti el a Premier League legrosszabb formáját mutató csapatát.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Werder és a Tottenham

A Werder kihasználhatja a hazai pálya előnyét, a Tottenham viszont idegenben verheti el a Premier League legrosszabb formáját mutató csapatát.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

240. Werder Bremen - Hamburg, 1 (1.93) - német bajnokság, 15:30

A Bundesliga két legpocsékabb formában lévő csapata csap össze vasárnap délután, hiszen a Werder négy, a Hamburg pedig nyolc bajnoki óta nyeretlen. A vendégcsapat ráadásul megállíthatatlanul robog a kiesés felé, már olyannyira nem tudják kire fogni a kialakult helyzetet, hogy a magyar légiós Stieber Zoltánt is megtették bűnbaknak. Most új edzővel vágnak neki a meccsnek: Bruno Labbadia irányít majd, aki szerdán vette át a csapat irányítását. Ennyi idő alatt azért nem sok jóra lehet számítani. A Werder nyugodtabban várhatja a meccset, hiszen nyolc pontra van a kiesőzónától, de azért még nem dőlhet hátra a csapat. Pont az ilyen meccseken lenne kötelező begyűjtenie a három pontot. Hazai oldalon Santiago Garcia, Lorenzen, Caldirola és Bartels hiányzik, a vendégeknél pedig Diaz, Diekmeier és Djourou nem játszik.

249. Newcastle – Tottenham, 2 (2.20) – angol bajnokság, 17:00

Talán meglepő, ám a Premier League legrosszabb formájában lévő együttese a zsinórban 5 vereséget számláló Newcastle United. Nos, a szarkáknak most hétvégén sem lesz egyszerű dolguk, ha pontot akarnak szerezni, hiszen azzal a Tottnehammel mérkőznek, akik bár szintén nincsenek a topon, de még harcban állnak az európai kupaindulást érő helyekért. A Spurs legutóbbi 6 meccséből 3-at nyert meg, 1 döntetlen és 2 vereség mellett. A hazaiak dolgát egy csapatnyi hiányzó is nehezíti, de Jong, Taylor, Dummett, Tióté, Haidara, Alnwick és Aarons sérülés, Cissé és Sissoko pedig eltiltás miatt nem léphet pályára. A vendégeknél Vertonghen, Walker és Lloris játéka kérdéses, de velük, vagy nélkülük, szerintünk nyerni fog a Spurs!

 
 
  • 5timba92015április19.23:18ÚjVálasz

    Újfent köszönöm Lyon!soha többé nem teszek rátok 1 fillért sem!Nem mellesleg szépen jöttek a tipjeitek!Gratulálok!üdv.

     
  • 4timba92015április19.11:38ÚjVálasz

    Sziasztok!Mai menü:Lyon,Lille,Olaszország,talán még a Bremen lehet nyerő ma!!

     
  • 3lalyoska2015április19.09:54ÚjVálasz

    Az Atomerőmű meg ki fogja fizetni az elbukott 20 ezremet...!!!!!Amiért képesek voltak tegnap megye3-szinten játszani.Ilyen játékkal KIESÉST ÉRDEMELNÉNEK!!!

     
  • 2lalyoska2015április19.09:53ÚjVálasz

    Ma 1 meccset nem találni amire azt mondanám, hogy fix 1-es vagy 2-es. A Hamburgot nem venném 1-esre...

     
  • 1lalyoska2015április19.09:47ÚjVálasz

    Jó lenne, ha mostmár tényleg jönnének a tippjeitek. Tegnap az Atomerőmű több tízezret vett ki a zsebemből...Hogy ro.adjanak meg!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!