<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: feltámadó City és francia rangadó

A Veszprém toronymagas esélyes a kézi BL-ben, de a Lyon is nyerhet odahaza. A Manchester Cityből pedig kijöhet a felgyülemlett feszültség.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

208. Veszprém - PSG , 1 (1.14) - kézilabda BL, 17:30

A Veszprém az első meccsen dominált Párizsban, csak kevésen múlt, hogy nem szerzett előnyt az odavágón. Odahaza viszont gálázhatnak Nagy Laciék, és bedarálják a PSG-t.

244. Lyon - St. Etienne, 1 (1.85) - francia bajnokság, 20:55

Megtorpanni látszott néhány hete a Lyon, de végül csak összekapta magát. a Guingamp és a Bastia nem volt igazi ellenfél, a St. Etienne keményebb dió. A bajnoki címhez kellenek a pontok.

247. Manchester City - West Ham, 1 (0-1) (1.62) - angol bajnokság, 14:30

Óriási gödörben van a Manchester City. A bajnoki címvédésről már biztosan lemondhat, de a dobogós helye is veszélybe került. A West Ham nem fogja megerőltetni magát innentől, sima hazait várunk.

 
 
  • 1lalyoska2015április19.09:50ÚjVálasz

    1.14 -et az életbe nem játszanék. Hamarabb elviszi, mint az 1.7,1.8 még ha a Veszprémről is van szó.Kíváncsi vagyok ki az a h.lye, aki ilyen oddsért képes játszani. Nem igfazán könnek a tippjeitek :(

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!