<>

 
 
 
A Juventus nem szenved vereséget a II. Lajos Stadionban - ez egyben azt is jelenti, hogy a zebrák lesznek ott az előöntőben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.33

Biztos 2-est húzunk a 200-as Tippmixmeccsre

Talán nem is olyan bátor a tippünk: a Juventus nem szenved vereséget a II. Lajos Stadionban - ez egyben azt is jelenti, hogy a zebrák lesznek ott az előöntőben.
Bajnokok Ligája negyeddöntő, visszavágó
Monaco - Juventus
Szerda, 20:45

Az első mérkőzésen az olasz bajnok 1-0-ra verte gall ellenfelét. A Monaco azóta ikszelt otthon a Rennes-nel, így a PSG-Lyon párostól kezd lemaradni, a Marseille és a St. Etienne pedig továbbra is közvetlen közelről üldözi őket. Otthon egyébként sem olyan félelmetesek Moutinhoék (6-9-2), és ugye az előző BL-kanyarban is tudott nála nyerni az Arsenal. Ám akkor az belefért, hiszen Londonban tetemes előnyre tettek szert Berbatovék. Most viszont hátrányból kellene fordítaniuk...

És éppen ez lehet a kulcsmondat! A piros-fehérek tulajdonképpen bárkinek a játékát el tudják rontani, ugyanakkor most nekik kellene támadniuk, mindezt úgy, hogy ne kapjanak gólt. Rettenetesen nehéz feladat, ráadásul ezt a meccset a legjobb olasz alakulattal kell megvívniuk a hercegségbelieknek. A keret nem lesz teljes, Lacina Traore és Bakayoko még sérült. Lapértesülések szerint Toulalan és Kondogbia is tréningeket hagyott ki.

200. Monaco - Juventus, (0-1) 2 (1.33) - Tippmix

A Juventus ellenállhatatlan Olaszországban: bejutott a kupadöntőbe, és a hét végén legújabb riválisát, a Laziot verték a zebrák - ezzel tulajdonképpen el is döntötték a bajnoki cím sorsát. Allegri mester alakulata a BL-ben is kedvező helyzetből várja a folytatást, hiszen Buffonék kapott gól nélkül megúszták a torinói első felvonást. Ma persze nem lesz egyszerű dolguk, de az az érzésünk, hogy Chielliniék megoldják a feladatot. Még akkor is, ha ezúttal is lesznek szép számmal hiányzói az olaszoknak. Pogba, Caceres, Asamoah, Romulo sérült, Pirlo szerepeltetése kérdéses, Vidal pedig betegséggel küszködött a napokban. A dél-amerikai középpályás viszont azért ott lehet a pályán ma este.

Valahogy nincs meg előttünk a kép, hogy a monacói játékosok ünnepelnek a lefújás után. És nemhogy a továbbjutást, még a győzelmet sem. A Juve esélyeshez méltóan hozza le a visszavágót, azaz nem kap ki a hercegségben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!