<>

 
 
 
A vasárnapi Arsenal-Chelsea derbin az Ágyúsoknak nagyobb szükségük van a pontokra, de nem lesz egyszerű dolguk az éllovas Chelsea csapatával.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.99

Szoros rangadóra van kilátás Londonban

A vasárnapi Arsenal-Chelsea derbin az Ágyúsoknak nagyobb szükségük van a pontokra, de nem lesz egyszerű dolguk az éllovas Chelsea csapatával.
Angol bajnokság
Arsenal - Chelsea
Vasárnap, 17:00

Hazai oldalon már-már mesébe illő az Ágyúsok menetelése, hiszen míg decemberben az európai kupaszereplés is kérdéses volt, addig mostanra az Arsenal lett a Chelsea legnagyobb kihívója a bajnoki címért vívott küzdelemben. Arséne Wenger tanítványai káprázatos sorozatot tudhatnak maguk mögött, hiszen legutóbbi 8 meccsüket kivétel nélkül megnyerték, és immáron a 2. pozíciót bitorolják a tabellán. A szokásos sérüléshullám ezúttal sem kerülte el az Emirates környékét, de a mai összecsapásra Oxlade Chamberlainen kívül elvileg mindenkit összefoltozott az orvosi stáb, így szinte legerősebb tizenegyét küldheti pályára a francia mester.

Ami az éllovast illeti, José Mourinho alakulata sem ismert tréfát az utóbbi időben, hiszen ha szemre nem is tetszetős játékkal, mégis sorozatban szállította a győzelmeket, az elmúlt 10 bajnokin ugyanis 7-3-0-s mérleget produkált, és immáron csupán matematikailag nem biztos a kékek bajnoki címe. A vendégeknél Costa, Drogba és Remy nincs 100 százalékos állapotban, a csatártrió tagjai közül azonban valaki biztosan vállalja majd a hazai kapu rohamozását.

Főtipp

Arsenal - Chelsea, 1. félidő X (1.99) - Tippmixpro

Bátrabbaknak

245. Arsenal - Chelsea, X (3.05) - Tippmix

Mivel 10 pont a Chelsea előnye, az Arsenal pedig a két manchesteri csapattal vív ádáz küzdelmet a dobogóért, értelem szerűen a hazaiaknak fontosabb a győzelem, de a listavezető ellen, ráadásul városi rangadót nem lesz egyszerű behúzni. Éppen ezért hajlunk a döntetlenre, mind a félidőt, mind a végeredményt illetően!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!