<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Egy hazai, egy X, 7.3-as odds

Az osztrák másodosztályban egy várható meglepetést szemeltünk ki, míg a francia másodvonalból egy döntetlenre látunk komoly esélyt.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

068. Horn - Liefering, 1 (2.29) - osztrák másodosztály, 19:30

Menekül a kiesés elől a Horn együttese. Két fordulóval a zárás előtt csak jobb gólkülönbségének köszönheti, hogy előzi a szintén 38 pontos Hartberget. Mindkét csapat elkezdte összekapni magát, de még bármelyikük kieshet. A Hornnak tehát mindent be kell dobnia, főleg, hogy ezúttal a második Lieferinget fogadja a klub. A vendégcsapat bár csak három ponttal van lemaradva a Mattersburgtól, mivel nem juthat fel, ezért alaposan kiengedett az utóbbi hetekben.

Utolsó öt bajnokijából hármat elveszített, kettőt pedig döntetlenre hozott. A két gárda közötti különbség alapján ez a mérkőzés sima vendég lehetne, de a bajnoki hajrá és a Hornnak szükséges pontok miatt mi azt mondjuk, hogy fogcsikorgatva nyerhet a Horn és ezáltal óriási lépést tehet a bennmaradás irányába.

082. Niort - Laval, X (3.20) - francia másodosztály, 20:30

A záró fordulóban a 10. helyezett látogat a 11. helyen állóhoz. Teljes mértékig tét nélküli mérkőzés lesz ez, hiszen két középcsapat csatázik, sem a kieséstől nem kell félniük és a feljutásra sincs esélyük. A Laval 21 döntetlenjével a liga "X-királya", a legutóbbi 5 fordulóban 3 döntetlent is bezsebelt. Ebben a tekintetben a Niort sem marad el sokkal tőle a maga 17 remijével. A Niort otthon 8, míg a Laval idegenben 12 olyan mérkőzéssel büszkélkedhet, mely pontosztozkodással zárult. Nem ragozzuk tovább: két középcsapat, igazság szerint púp ez az utolsó forduló mindkét csapat számára, nincs tét, így jó esélyt látunk a döntetlenre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!