<>

 
 
 
A bajnok Malmö akár az élre is állhat egy esetleges csütörtök esti sikerrel, ennek fényében szerintünk behúzzák otthon a 3 pontot.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.39

Ismét bizalmat szavazunk a svéd címvédőnek

A bajnok Malmö akár az élre is állhat egy esetleges csütörtök esti sikerrel, ennek fényében szerintünk behúzzák otthon a 3 pontot.
Svéd bajnokság
Malmö - Häcken
Csütörtök, 19:00

A Malmö nyolc fordulót követően nem vezeti a svéd bajnokságot. Ez már önmagában kissé meglepően hangzik, hiszen az elmúlt évben a halvénykékek gyorsan a riválisok tudtára adták, hogy ki az úr a házban. A brigád ugyan veretlen, de már háromszor remizett. Összesen 18 egységig jutott (5-3-0), otthon, a Swedbank Stadionban 3-1-0-ás a mérlege - az AIK-nak jött össze a remi, utána viszont a Hammarby,Halmstad, Helsingborg trió egyaránt 3-1-re kapitulált. A múlt héten izgalmas meccsen veszítettek pontokat Rosenbergék a Boras Arénában (Elfsborg 2-2). A keretben nincs eltiltott és friss sérült sem.

A Hacken 11 egységével a 8. volt a játéknap előtt, érdekesség, hogy a sárga-feketék vendégségben voltak eddig termékenyebbek. Távol otthonuktól 2-1-1-es a mérlegük, verték a Kalmart és a Halmstadot, tehát nem nagycsapatokat. A társulat jó passzban van, két sikerrel a hát mögött érkezik Malmőbe. A hírek szerint két középpályás még sérült.

036. Malmö - Häcken, 1 (1.39) - Tippmix

A Malmőnek illene most már előznie, erre ma este jó esély nyílik. A Hacken kemény dió, de azért az 1,45-ös hazai szorzóban kellő érték rejlik. Mi az 1-est támadjuk be!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!