<>

 
 
 
A Mattersburg fél lábbal már az élvonalban érezheti magát, ennek ellenére szerintünk jó esély van a sikerükre péntek este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Hazai sikert várunk a 069-es Tippmixmeccsen

A Mattersburg fél lábbal már az élvonalban érezheti magát, ennek ellenére szerintünk jó esély van a sikerükre péntek este.
Osztrák másodosztály
Mattersburg - Kapfenberg
Péntek, 19:30

65 egységével az élről várja a folytatást a Mattersburg együttese. Ivica Vastic alakulata jól hajrázik, néhány hete még hátrányban volt a Lieferinggel szemben, ám a salzburgiak teljesítménye látványosan visszaesett, a zöldeké viszont egyenletes maradt. Most, két fordulóval a vége előtt 3 pont az előnye. Otthon egészen erős (12-2-3), és a formájával sincs nagy probléma: április közepe óta nem kapott ki, ebben a periódusban négy mérkőzést nyert, kettőt adott ikszre. Egy középpályás eltiltott lesz, elől viszont bevethető a gólerős Pink-Onisiwo páros.

A Superfund a 4. 46 ponttal, komolyabb mozgás nem várható helyezésében. Kiegyensúlyozottan teljesítettek a piros-fehérek, vendégségben nem rossz az 5-5-7-es mérlegük. Totálisan kiszámíthatatlanok: két hete nyertek a Lieferingnél, legutóbb otthon kaptak ki a Hartbergtől. Egy kezdő védő sérült, az egyik irányító-középpályás pedig még csak csereként vethető be.

069. Mattersburg - Kapfenberg, 1 (1.50) - Tippmix

Az idén eddig háromszor találkoztak a felek, kétszer a Mattersburg győzött, egyszer iksz lett a vége. Ma 1.50 körüli oddson mindenképpen érdemes meghúzni a H-t!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!