<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Na de kik lesznek a bajnokok?

Az öt nagy bajnokság még vár a kezdéssel, a legnagyobb, a Mennyei azonban már el is rajtolt! Rövid jóslatunkban megnéztük, hogy kik a legesélyesebbek az aranyérmekre. Figyelem: címvédők a láthatáron!

NB I

FTC (2.20), Videoton (3.20), Debrecen (6.00), MTK (10.00)

Nem túlzás azt mondani, hogy a Fradi könnyen rajt-cél győzelmet arathat. A zöld-fehérek az első helyen nyitottak, azóta kiestek az európai kupából is, így csak a hazai sorozatok maradtak. Ilyen kerettel kötelező a győzelem, főleg, hogy a Videoton csak árnyéka önmagának. Szerintünk a Debrecennel fog majd versenyezni a Fradi, de a Loki is előbb-utóbb le fog szakadni.

Premier League

Chelsea (2.45), Manchester City (3.70), Arsenal (5.50), Manchester United (6.00)

Egyelőre a Manchester United erősített a legjobban, de a Chelsea még így is sokkal jobb csapat. A londoni kékek egyben maradtak és a sikerül megtartani Diego Costát, akkor garantált a címvédés. A City Raheem Sterlingtől várja a csodát, ez nagyjából mindent el is mond a csapatról. Az Arsenal meg örök bronzérmes.

Primera Division

Barcelona (1.75), Real Madrid (2.50), Atletico Madrid (18.00), Valencia (40.00)

Nem akarjuk ijesztgetni a Real Madrid drukkereket, de szerintünk ez a szezon tragédia lesz a számukra és nagyon csodálkoznánk, ha Rafa Benitez még egy év múlva Real edző lenne. De ne legyen igazunk! Mindenesetre mi sehogyan sem látjuk, hogy ennek a Barcelonának ki és hogyan töri meg az uralkodását. Katalán címvédést várunk.

Bundesliga

Bayern München (1.10), Wolfsburg (16.00), Dortmund (17.50), Leverkusen (35.00)

Szerintünk ezt nem kell nagyon túlragozni, a Bayernnek nyomába sem érhet egyik csapat sem. A bajorok kerete változóban van, de még mindig páratlanul erős a hazai viszonyokhoz mérve. Egyértelmű lesz ez a bajnoki kiírás is.

Serie A

Juventus (1.60), Roma (8.00), Napoli (10.00), Inter (11.00), Milan (13.00)

Gyengülni látszik a Juventus. Vidal már lelépett és még Pogba is távozhat. Viszont lehet hallani érkezőkről is. A Roma szerintünk lufi, ki fog pukkadni, akárcsak a Napoli. Az Inter nem lesz rossz, viszont van egy olyan érzésünk, hogy a Milan surranópályán beroboghat a dobogó valamelyik fokára. Hogy végül ki lesz a bajnok? Hát a Juventus, ez egyértelmű.

Ligue 1

PSG (1.12), Lyon (10.00), Monaco (10.25), Marseille (17.75)

A pénz beszél, a kutya ugat tartja a mondás és szerintünk ez halmozottan igaz a francia bajnokságra is. A PSG egyelőre sikerrel megtartotta sztárjait, de még ha esetleg Cavani, vagy Ibra le is lépne szeptemberig, akkor is toronymagas aranyesélyes lehetne. A Lyon, a Monaco és a Marseille sem erősödött akkorát eddig a nyáron, hogy komoly riválisa legyen a fővárosiaknak.

 
 
  • 3Miracle2015július27.10:34ÚjVálasz

    Nem nagy szam ez a Bate sem, persze siman tovabbjutnak majd, de idegenben nem biztos hogy annyira eroltetnek majd, hogy mindenkepp nyerjenek mar rogton. Talan ezert a magas odds.

     
  • 2Queens2015július27.08:58ÚjVálasz

    Real Madriddal! :-)

     
  • 1Queens2015július27.08:57ÚjVálasz

    Holnap Videoton- BATE! Nem is értem az oddsot, a BATE-RA most még 2,46!! Kíváncsi leszek mennyi lesz holnapra, ma még megpakolom a Real Madridnál és a Valengrával! Vélemény?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!