<>

 
 
 
Az előző szezonban az EL-indulási harcot elveszítő, Kötelest is soraiban tudó Genk az újonc Leuven ellen lép pályára, mi pedig gólokat várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Gólokra hajtunk a belga nyitófordulóban

Az előző szezonban az EL-indulási harcot elveszítő, Kötelest is soraiban tudó Genk az újonc Leuven ellen lép pályára, mi pedig gólokat várunk.
Belga bajnokság
Genk - Leuven
Szombat, 20:00 óra

A Genk az előző idényben közel sem hozta azt a teljesítményt, amely elvárható lett volna a kerettől: csupán a 7. lett az alapszakaszban, így az A-jelű Európa-liga csoportban folytatta a rájátszást, ahol csak a 2. helyen zárt, így lemaradt az európai kupaindulásról. A támadósor és a védelem is közepesen muzsikált. A keretből 6 játékos távozott, egyikük sem volt igazán meghatározó játékos. Érkezett többek közt az Újpesttől Ojo, de a legnagyobb igazolás talán a Liége-től érkezett de Camagro. Elsődleges cél természetesen a felsőház elérése és lehetőleg az európai kupaindulás kiharcolása. A felkészülés jól sikerült, mind a 4 ellenfelét (UNA, Geel, Charlton, Nantes) legyőzte a gárda.

A Leuven újonc a mezőnyben, azonban a másodosztályban csupán az 5. helyet szerezte meg, osztályozón vívta ki végül a feljutást, ahol 6 meccsen veretlen maradt. Még a másodosztályú szinten is sok gólt kapott a csapat, ezt viszont képes volt ellensúlyozni a hatékony támadósor. Négy játékos távozott, a legnagyobb érvágás talán a kapus Bailly elvesztése. A keretet 8 érkezővel igyekeztek megerősíteni és a felkészülés jól is sikerült: 4 meccsen három győzelem és 1 döntetlen, a támadósor pedig 13 gólt szerzett.

Tipp: Genk - Leuven, 2.5 gól felett (1.65) - Tippmixpro

Vélhetően érződni fog mindkét csapaton a szezon eleji forma. Mindkét támadósor gólerős, azonban főleg a vendégek védelme könnyen hibára kényszeríthető. A 2013-as szezonban mindkét meccsük overt hozott és ugyan azóta eltelt egy teljes szezon, nagyjából az erőviszonyok megmaradtak. Nincs igazán miért taktikáznia a csapatoknak, így nyílt támadójátékot és legalább 3 gólt várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!