<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: BL-gólok, Izland és Brazília

Izlandról egy könnyed vendégsikert, Brazíliából pedig egy erős hazait szemeltünk ki, de előtte még a Bajnokok-ligájából mazsoláznánk: gólokat várunk Törökországból.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

103. Fenerbahce - Sahtar Doneck, 2,5 gól felett (1.84) - BL-selejtező, 20:00

A Fener nagyot erősödött a nyáron, érkezett Nani és Robin van Persie, Kjaer, Fernando és még sokan mások is. Fontos távozó talán csak Kuyt volt. Védelme nem olyan erős a csapatnak, ez kiderült a felkészülési mérkőzéseken is, de támadásban nagyon jó a gárda. Ugyanez elmondható a Sahtarról is, hiszen hiába vitték el a csapat legjobbjait, még mindig erős ez a Doneck. Ezt bizonyította is a gárda az ukrán szuperkupa elhódításával. Jó támadók, erős középpálya, nem rossz hátvédsor. Összességében szerintünk az várható ezen a mérkőzésen, hogy a Fener nekiesik majd ellenfelének, amely erősen esélyes arra, hogy gólt szerezzen, innen pedig már beindulhat egy komoly adok-kapok, ahol potyoghatnak a találatok. Mi legalább hármat várunk ezen a mérkőzésen.

134. Keflavík - FH, 2 (1.36) - izlandi bajnokság, 21:15

A Keflavík az utolsó az izlandi bajnokságban, mindössze öt pontot szerzett eddig tizenkét meccsen. Otthon 1-1-4 statisztikája, legutóbb viszont idegenben egy hetest kapott közvetlen riválisától. Az FH balszerencsés körülmények között búcsúzott az Európa Ligától, Azerbajdzsánban, hosszabbításban kapott ki. A bajnokságban a második helyen áll a gárda, 24 pontos, 4-1-1-es a vendégségben összehozott mérlege. A vendégek szinte mindig elverik a Keflavíkot, ma sem lesz meglepetés.

142. Vitória - Macae, 1 (1.60) - brazil másodosztály, szerda 00:30

A 4. fogadja a 8. helyen állót a brazil második vonal 15. játéknapján. Két újoncról van szó: a Vitória az élvonalból esett ki tavaly, míg a Macae a harmadosztályból érkezett. Ennek tükrében a célok eltérőek voltak a szezon kezdetekor: a hazaiaknál a visszajutás, míg a vendégeknél a bennmaradás volt a fő célkitűzés. A Vitória hozza is az elvárt játékot, ugyanis 26 ponttal ott van a top4-ben, vagyis a feljutó helyeken. A Macae viszont felülteljesít és 22 ponttal a középmezőnyben tanyázik, kérdés persze hogy meddig tart ki a lendülete. A Vitória saját közönsége előtt eddig szépen menetel, zsinórban hatszor nyert, mindössze a szezon első hazai derbijét veszítette el. A Macae 2-1-3 sorral áll vendégségben, a legutóbbi 3 idegenbeli fellépésén nem tudott nyerni, ráadásul ezalatt 3-7-es gólkülönbséget hozott össze, ami kicsit elmarad a várakozásoktól. A Vitória otthonában sem lesz egyszerű dolga és ha a hazaiak komolyan gondolják a feljutást, akkor egy harmadosztályból érkezett ellenfelet hazai közönség előtt le kell győzniük.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!