<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Angyalföldön is nyerhet a Fradi

A Fradi idehaza nagyon meggyőző, csak kevés csapat lehet képes megállítani a zöld-fehéreket. A Vasas szerintünk nincs köztük.
NB I
Vasas - Ferencváros
Szombat, 20:30 óra

Nem kezdte jól a szezont a Vasas. Az újonc két vereséggel nyitott, pedig egyik mérkőzés sem volt kimondottan keménynek mondható. A Diósgyőr ellen illett volna pontot rabolni és az Újpest is könnyedebben ütötte ki az angyalföldieket, mint várható volt. Gólt tud rúgni a csapat, jó támadók vannak benne, de védekezésben nagyon gyenge. Szimpatikus csapat, de nem nagyon hisszük, hogy jövőre is első osztályú lesz.

A Fradi már távozott az Európa-ligából és a múlt hétvégén kiderült, hogy ami ott egy bosnyák csapat ellen nullamunka, az Magyarországon simán érhet legalább dobogós helyezést. Vagy akár még többet. Mert a Fradi mostanra már egyértelműen a bajnoki cím legnagyobb esélyese. A Haladás ellen idegenbe, otthon pedig a Diósgyőr ellen nyert úgy, hogy győzelméhez kétség sem férhet. Mindkét említett csapat jobb, mint a Vasas, így most is felesleges mást várni, mint Fradi-győzelmet.

Főtipp

168. Vasas - Ferencváros, 2 (1.38) – Tippmix

Melléktipp

Vasas - Ferencváros, 2.5 gól felett (1.60) – Tippmixpro

Legutóbb 4 éve, 2011-ben volt Vasas - Fradi. Akkor 2-0-ra nyert a hazai csapat. Most hasonló eredmény szinte elképzelhetetlen. Nagyon nem látjuk, hogy éppen a bajnoki aranyra hajtó Ferencváros ellen tudná megszerezni első pontjait a Vasas. Mi ismét sima Fradi-sikert várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!