<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Vidi-bukta és Ajax-diadal

Jóval több, mint ötszörös szorzót érnek a csütörtöki merész ötleteink. Úgy kalkulálunk, hogy ismét veszít a Videoton, s újra győz az Ajax.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09155. Videoton – Lech Poznan, 2 (2.10) – Európa-liga-selejtező, 19:00

A Videotonnál nagyon nincs rend, a nemzetközi porondon és a bajnokságban is kudarcok érik a piros-kékeket. A Casoni-Burcsa páros már távozott, de a hétvégén még finoman szólva sem érződött a felszabadult játék a fehérváriakon: 1–0-ra kikaptak az MTK-tól. Jöttek új játékosok, horvát edző került a célkeresztbe, de ilyen rövid idő alatt aligha lehet rendet tenni az öltözőben. A Lech az első meccsen "edzőmentő" győzelmet aratott Gyurcsóék ellen, viszont a hétvégén megint kikapott a lengyel bajnokságban. Lovrencsicsék ennek ellenére egységesebbek a Videotonnál, és idegenben is nyerhetnek.

09163. Jablonec – Ajax, 2 (2.50) – Európa-liga-selejtező, 18:00

A cseh gárda csak 1–0-ra kapott ki Amszterdamban, a második félidő elején egy büntetővel nyertek a hazaiak. A Jablonec az előző körben a Koppenhágát búcsúztatta idegenbeli sikerrel, és a bajnokságban is kezd formába lendülni.

Az Ajax a Rapiddal szemben esett ki a BL-ből, és a nagy pofon után úgy néz ki, De Boer összekapta csapatát. A bajnokságban hibátlanok, a hétvégén Nijmegenből hozták el a pontokat. Még gólt sem kaptak. Ma is nyerhetnek a kitámadó hazaiak ellen. Merész tipp, de van benne érték.

 
 
  • 1potrien112015augusztus27.08:52ÚjVálasz

    Eddig két negatív kritikát írtam,most viszont a korrektség azt mondatja velem, ez az Ajax tipp jó! Erősebb csapat,jó formában,2.5-ért! Ilyen egy jó tipp(még ha esetleg nem is jön be)!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!