<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hétfői jóslat: három hazai sikerből profitálnánk

A BATE Boriszov, a CFR Cluj és a Bochum is nyerő nálunk a hét első napján. A három 1-es már egész szép szorzót érhet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

32460. BATE Boriszov - Belsina Bobrujszk, 1 (1.25) – fehérorosz bajnokság, 19:00

A BATE-t jól ismerjük, többek közt a Videotont legyőzve jutott el a BL-főtábláig. A hazai bajnokságban is jól pörög, 17 forduló után hat ponttal áll a Dinamo Minszk előtt. Otthon félelmetes, hatszor győzött és mindössze egy veresége van, a gólkülönbsége 16-2. Legutóbb 7-1-re verte a Nemant, a Belsina ellen pedig mostanában mindig győz, hozta a legutóbbi nyolc meccsét. A vendég az ötödik a tabellán, kevés gólt kap, ám a kerete közel sem olyan erős, mint a boriszoviaké.

31391. CFR Cluj – Botosani, 1 (1.95) – román bajnokság, 20:00

Van némi kockázat a román bajnokságra fogadni, ám a kolozsváriak hazai mutatója okán megér egy próbát behúzni az 1-est. A CFR – a hat pont levonás után - a 11. helyen áll nyolc kör után, ami nem túl jó, ugyanakkor mindhárom otthoni meccsét megnyerte. Alsóházi csapatokat fogadott, s még gólt sem kapott ellenük. Gyenge társaság a Botosani (1-3-4) is, a pályán fele annyi pontot (6) szerzett, mint a Cluj (3-3-2). Vendégként is harmatos, négy fellépésen két-két pontja és szerzett gólja van. Hétfőn sem neki áll a zászló.

06032. Bochum - 1860 München, 1 (1.70) – német másodosztály, 20:15

Szépen bekezdett a Bochum, amely legutóbb középcsapat volt a Bundesliga 2-ben, most jóval többre vágyik. Négy győzelemmel az élen áll a társaság, a 9-2-es gólkülönbség sem gyenge. Otthon 3-0-ra verte a Duisburgot, majd 2-1-re a Nürnberget, az 1860 legyőzésére remek esélye van. A bajorok két vereséggel rajtoltak, majd jött két döntetlen, ha így folytatják, megint a kiesés réme fenyegeti őket. Van érték az 1-esben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!