<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólokat ígér az egymás elleni múlt

Gólokból nem lesz hiány az egykor szebb napokat megélt csapatok csatájában. Svájci bajnoki meccsre fogadunk.
Svájci másodosztály
Aarau – Xamax
Hétfő, 19:45

A házigazda az előző évadban még az élvonalban küzdött, ám ott könnyűnek találtatott, így kiesett a második ligába. Azonban itt sem fenékig tejfel minden, a társulat csúnyán beragadt a rajtnál, így hat fordulót követően három egységgel sereghajtó. Még nem nyertek a pirosak, tétmeccset mindössze egyet húztak be, azt a kupában. A formájuk tehát nem jó, ami elsősorban pocsék támadójátékuknak tudható be: csak öt gólt vertek eddig a bajnokikon. A hazai mérleg kilátástalan, egy remi mellett kétszer égtek már saját stadionjukban.

A Xamax anyagi okok miatt került száműzetésbe néhány esztendővel ezelőtt, a piros-feketék most legalább már feljutottak a másodosztályba. Hat pontjukkal jelenleg a 8. helyen állnak, idegenben és otthon is 1-0-2-es statisztikát produkálva. Az együttes gólkülönbsége 7-11, a védekezésen lenne mit javítani. Legutóbb otthon kapott egy négyest...

31532. Aarau – Xamax, több, mint 2,5 gól (1.65) - Tippmix

Az egymás elleni közös múlt gólokat ígér: az esetek jó részében nem unatkozhattak a drukkerek, rendre esett 3 találat. Ma is ezt várjuk, mi a +2,5-re fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!