<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két X, kilencszeres szorzó

Két döntetlent szemeltünk ki a Bajnokok Ligája mai programjából: jó esélyt látunk rá, hogy a Kijev és a Gent se bírjon aktuális ellenfelével.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

07088. Dinamo Kijev - Porto, X (2.95) - Bajnokok Ligája, 20:45

A G-csoportba az ukránokon és a portugálokon kívül még a Chelsea és a Maccabi Tel-Aviv került. Az kijevi együttes veretlen a bajnokságban, hat győzelem mellett csak egy meccsen játszott döntetlent. A kék-fehérek a hétvégén is magabiztos győzelmet arattak otthon, a Olimpiysky National Sports Complex-ben. Szergej Rebrov, a csapat vezetőedzője jó kerettel dolgozhat, sok a légiós, akik igazi minőséget képviselnek. A védekezés a csapat erőssége, eddig hét bajnokin csak két gólt kaptak Danilóék.

A Porto négy forduló után az élre állt a bajnokságban, három siker mellett egy ikszet játszottak a kék-fehérek. A nyáron ismét többen távoztak a gárdából, de ez megszokott jelenség a csapatnál, a helyükre igyekeztek megfelelően igazolni Julen Lopeteguiék. A kapuban Iker Casillas áll, az ő megszerzése mindenképpen hatalmas erősítést jelent. A portóiak idegenben jók lehetnek egy ikszre.

04667. Gent – Lyon, X (3.00) - Bajnokok Ligája, 20:45

A belgák ugyan hét fordulót követően még veretlenek a Jupiler Ligában, 5 döntetlen mellett viszont csak 2 győzelem áll a nevük mellett, így maximálisan aligha elégedettek a csapatnál. Ami a Lyont illeti, a franciák egyelőre rapszodikusan teljesítenek a Ligue 1-ben, hiszen 2 siker 2 iksz és 1 vereség a mérlegük. Óvatos mérkőzésre számítunk, ahol inkább a biztonságé, mintsem a briliáns megoldásoké lehet a főszerep, így a nyitányon szerintünk a pontosztozkodással egyik gárda sem lenne elégedetlen.

 
 
  • 1Proxyi2015szeptember16.22:56ÚjVálasz

    Gratu, gratu és megint gratulálok és köszönöm a tippet, tettem én is így.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!