<>

 
 
 
Szeptember elején egyszer már a moszkvaiak hendikepes sikerében bíztunk, akkor meghálálták. Most újra reméljük a jó sorozatuk folytatását.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ismét bízunk a CSZKA-gálában

Szeptember elején egyszer már a moszkvaiak hendikepes sikerében bíztunk, akkor meghálálták. Most újra reméljük a jó sorozatuk folytatását.
KHL
CSZKA Moszkva - Jugra Hanti-Manszijszk
Kedd, 18:30

A CSZKA Moszkva remekül kezdte a szezont, a 28 csapatos KHL 3. helyén áll, 9 meccsből 7-szer nyertek. Két kivételtől eltekintve hazai jégen játszottak, ezeken egy Metallurg Magnyitogorszk ellen elbukott rangadót kivéve rendre 2-3 góllal nyert, de a Dinamo Rigát például 5-0-s veréssel küldték haza. Gólkülönbségük imponáló, 31-szer találtak be és csak 15 gólt kaptak. A csapat ászai közül Radulov remekel, 10 pontnál jár (3+7), míg Platt 9 (7+2), Mursak 7 (1+6), Da Costa, Ozsiganov és Gyenyiszov pedig 6-6 (3+3, 3+3 és 0+6) pontos. A kapuban Galimov stabil pont, 92,9%-kal véd és 1,4-es a kapott gólátlaga, váltótársa, Fasth pedig 91,5%-os és 1,8-as gólátlagú.

A Jugra Hanti-Manszijszk az eddigi 9 meccsen 5-ször nyert, de többnyire csak alsóházi csapatokat tudtak legyőzni. Ellenben kaptak néhány nagyobb verést, a Metallurg Magnyitogorszk 6-2-re, a Szalavat Julajev 4-2-re páholta el őket. Gólgazdagok elől és hátul is, 22 gólt lőttek és 24-et kaptak eleddig. A Jugra anyagi helyzetét jól mutatja, hogy nincsenek légiósaik. Legjobb játékosuk Guszev 8 ponttal (4+4), mögötte Bortnyikov 7 pontos (2+5). A kapuban az első számú Gelasvili 92,2%-a jó, 2,6-os gólátlaga kevésbé.

19394. CSZKA Moszkva - Jugra Hanti-Manszijszk, hendikep -1.5 gól 1 (1.50) - Tippmix

A múltjukat a CSZKA uralja, 5 moszkvai meccsükből eleddig csak 1-szer nyert túlórában a Jugra, még 2013-ban. Ha a moszkvaiak ugyanúgy odateszik magukat, mint eddigi meccseiken, nem kérdéses a legalább kétgólos sikerük.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!