<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: Arsenal, Barca és a szerb kosarasok

Meglátásunk szerint a száguldó szerbek a cseheken is átlépnek a kosár-Eb-n, győzelmet várunk az Arsenaltól, a Roma-Barca meccsre adott tippünkön viszont meg fogsz lepődni.
23978. Szerbia – Csehország, 1, hendikep -8,5 pont (1.40) – férfi kosárlabda Eb-negyeddöntő, 18:30

Egészen elképesztő, amit a szerbek mutatnak a kosarasok kontinenstornáján: elsöprik, aki az útjukba kerül. A délszláv együttes hat győzelemnél jár, és a németek elleni kétpontos diadalt leszámítva mindenkit alaposan elvertek. A felkészülési meccseket is beleszámítva zsinórban 17 megnyert találkozónál jár Szerbia, és elég valószínűtlen, hogy a cseh meglepetésbrigád állítaná meg. Csehország (önálló országként) még sohasem járt a nyolc között az Eb-n, ám a tündérmese csúnya véget érhet…

06404. Dinamo Zagreb - Arsenal, 2 (1.40) - Bajnokok Ligája, 20:45

Minden elismerésünk a Dinamóé, vezeti a horvát bajnokságot, öt győzelem és négy döntetlen az eddigi mérlege. Az Arsenal azonban más kávéház, öt meccsen tíz pontot gyűjtött a Premier League-ban, érdekes, hogy idegenben eddig nem hibázott, verte a Crystal Palace-t és a Newcastle-t is. Az ágyúsoknál egyértelmű cél a csoportból való továbbjutás, ehhez pedig Zágrábban is nyerni kell.

06374. Roma – Barcelona, mindkét csapat gólt szerez (1.75) – Bajnokok Ligája, 20:45

Elsőre talán merésznek tűnhet a tipp, ám a jó formában lévő olaszok berámolhatnak legalább egy gólt, a Messi, Suárez, Neymar trió erejét pedig aligha szükséges hosszan ecsetelni. A Roma nem tartozik a BL-specialisták közé, a nemzetközi kupában lejátszott legutóbbi 14 találkozóján mindig kapott gólt. Ezt legutóbb 2009-ben sikerült elkerülni, amikor az Arsenal volt az ellenfél (1-0). A Barca már jobban tolja, a legutóbbi 11 Bajnokok Ligája-találkozóján 10 győzelmet aratott. A tesztmeccseket is beleértve a házigazda öt fellépés óta mindig szerzett gólt, szerdán is eredményes lehet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!