<>

 
 
 
A LHC tökéletes felkészülést tudhat maga mögött, az összes nyári mérkőzését megnyerte. Ellenben a vendégek felemás időszakon vannak túl, a két együttes közül pedig a hazaiak számítanak élcsapatnak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Győzelemmel nyithat a svéd élcsapat

A LHC tökéletes felkészülést tudhat maga mögött, az összes nyári mérkőzését megnyerte. Ellenben a vendégek felemás időszakon vannak túl, a két együttes közül pedig a hazaiak számítanak élcsapatnak.
Svéd jégkorongbajnokság
Linköping-Djurgarden
Szerda, 19:00

A Linköping az elmúlt szezon alapszakaszában a 4. helyen végzett, majd a rájátszásban az elődöntőig menetelt. A szezon legrangosabb felkészülési tornáján, a jégkorong BL-ben remekelt a LHC, mindegyik meccsét megnyerte, a Bern ellen becsúszott egy túlórás győzelem miatti pontvesztés, de a svájci meccsen 7-1-re gáláztak, valamint a finn HIFK ellen 2-0-ra és 2-1-re nyertek. Legutolsó felkészülési meccsükön csütörtökön 3-0-ra verték a HV71-et. A keret legrutinosabb tagjai a KHL-t is megjárt Persson, Junland és az amerikai Billis, utóbbi kettő az NHL-ben is megfordult.

A Djurgarden a 14 csapatos SHL 9. helyén zárt tavaly, a rájátszás első körében pedig 2-0-s összesítéssel búcsúzott. A BL-ben alanyi jogon részt vehettek, mint alapító tag, a finn Tappara ellen egy-egy győzelem és vereség, míg a svájci Zug ellen két győzelem volt a mérlegük. Összességében nyáron nem volt sokkal több örömük, a többi meccsüket szinte mind bukták, a friss feljutó Malmö csütörtökön 4-3-ra nyert náluk. A csapat legnevesebb tagja a norvég válogatott Thoresen és az egykori NHL-kapus, Tellqvist.

21157. Linköping-Djurgarden, 1 (1.80) - Tippmix

A két csapat tavaly ötször játszott, egyszer meg tudja lepni a DIF az LHC-t 4-2-re, de a legutolsó meccsük például 7-0 lett. Ha a Linköping a felkészülési meccsek és a BL után a szezon első meccsét is komolyan veszi, simán verheti a Djurgardent.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!