<>

 
 
 
A cseh bajnokságban 3 forduló után százszázalékos Sparta Praha a pont nélkül álló Karlovy Varyhoz megy. A meccs kimenete nem tűnik kétségesnek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Lendületben a Sparta, nyeretjük is!

A cseh bajnokságban 3 forduló után százszázalékos Sparta Praha a pont nélkül álló Karlovy Varyhoz megy. A meccs kimenete nem tűnik kétségesnek.
Cseh jégkorongliga
Karlovy Vary - Sparta Praha
Vasárnap, 18:20

Az Energie Karlovy Vary nagyon rosszul kezdte a szezont. Az első meccsen 5-1-re kikaptak Plzenben, majd a tavalyi döntős Trinec 5-2-re nyert náluk. Pénteken Brnóba utaztak, ahol 4-2-re kikaptak. Az 5 lőtt góljuk az egyik legkevesebb, a 14 kapott találat viszont egy az egyben a legtöbb. Két játékosuknak van legalább 2 pontja Hascák (2+0) és Duda (1+1) személyében. A kapuban Závorka 85,3%-a és 4,58-as gólátlaga pocsék, Habal 78,3%-ára és 5-ös átlagára nincs kifejezés.

03758. Karlovy Vary - Sparta Praha, 2 (1.55) - Tippmix

A Sparta Praha remekül indított. Első meccsén 4-1-re legyőzte az Olomoucot, aztán 5-3-ra diadalmaskodott Zlínben. Pénteken kitűnően játszottak, 6-2-re verték a Vítkovicét. A 15 szerzett találat kiemelkedik az Extraligából, de a 6 kapott találat is remek. A bajnokság pontlistáját Pech vezeti 5 gólpasszal, mögötte 4-4 pontos Hlinka (3+1), Pribyl (2+2) és Polásek (2+2). Az összes meccset a rutinos Pöpperle védte végig, 2-es gólátlagával és 91,9%-ával jól teljesít.

A legutóbbi meccsük egyoldalúra sikerült, január 30-án 9-1-re lemészárolta a Sparta az Energiét. Ha lendületben marad a dübörgő prágai gépezet, Karlovy Varyban is darálni fognak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!