<>

 
 
 
Gólokat várunk a hétfő esti orosz rangadón, ahol a Rubin Kazany Moszkvában vendégeskedik. A Livorno idegenben szárnyalhat tovább.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Orosz gólok és a Livorno

Gólokat várunk a hétfő esti orosz rangadón, ahol a Rubin Kazany Moszkvában vendégeskedik. A Livorno idegenben szárnyalhat tovább.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

22907. Dinamo Moszkva - Rubin Kazany, 2.5 gól felett (2.05) - orosz bajnokság, 18:00

A 8. helyen tanyázó Dinamo Moszkva ezúttal a borzalmas rajtot vevő, jelenleg csak a tabella 14. helyén álló Kazanyt látja vendégül. A Dinamo a Zenit elleni vereség után 6 bajnokin veretlen maradt, egészen a legutóbbi krasznodari kirándulásig, ahol 0-4-es zakóba szaladtak bele. A védelem az acélosabb ellenfelek ellen rendre beszed 1-2 gólt, viszont Kokorin vezetésével gólerős a támadósor és a védelem is képes pontrúgásokkor villanni.

A Rubin 2-0-6 sorral áll, a Lokomotív elleni 3-1-es sikerről jön, illetve egész pontosan az Európa-liga meccsről, ám a Sion otthonában kikaptak (1-2). A 6-13-as gólkülönbség kiválóan mutatja a problémákat: 1-1 gólra rendre jó a csapat, de a védelem szellős, kizárólag a Kuban elleni bajnokin nem kapott gólt... A két együttes eddig mutatott játékát elnézve meglepően magas oddsot kapott a 2.5 over opció, szerintünk érdemes lehet kihasználni!

36453. Ternana - Livorno, 2 (2.25) - olasz másodosztály, 20:30

A hazaiak gyengén rajtoltak, főhet a fejük az első három kör miatt. Eddig ugyanis mindössze egy pontot szereztek, azt viszont hazai környezetben, méghozzá a Cagliari ellen. A Livorno ezzel szemben száguld: kilenc pontjuk van. Otthon a Pescarát és a Bresciát, idegenben a Comot verték. A keret erős, esélyes arra, hogy jövőre a Serie A-ban bizonyítsanak. Ma sem botlanak a bordók, nyernek vendégként is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!