<>

 
 
 
A szárdok fel akarnak jutni, ehhez minden pontra szükségük van - kedd este sem hibázhatnak!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Bátor kettesből igyekszünk profitálni

A szárdok fel akarnak jutni, ehhez minden pontra szükségük van - kedd este sem hibázhatnak.
Olasz másodosztály
Entella - Cagliari
Kedd, 20:30

A Virtus három pontot gyűjtött három meccs alatt. Egyetlen sikerét még az első játéknapon aratta a Stadio Comunale di Chiavariban, akkor a Cesenát gyűrték le Alfredo Aglietti tanítványai. Utána viszont két vereség jött össze Caputóáknak, az Ascolinál és a Novaránál is 1-0-ra kaptak ki Masucciék. Minden csapatrészben vannak hiányzói a kékeknek, egy kapus, egy bekk, egy középpályás és két támadó sérült, viszont az említett futballisták már régóta nem bevethetőek.

05798. Entella - Cagliari, 2 (1.80) - Tippmix

A Cagliari az előző évadban esett ki a Serie A-ból, cél most egyértelműen a visszajutás. A piros-kékek ennek megfelelően teljesítenek, 7 pontot zsebeltek be, otthon 2 sikert arattak, idegenben a Ternana vendégeként a 95. percben kapott góllal remiztek. Massimo Rastelli erős kerettel dolgozhat, minden csapatrészben van rutinos, élvonalbeli múlttal rendelkező focista, elég, ha csak Storari, Sau, vagy éppen Diego Farias nevét említjük. Az alapcsapat rendelkezésre áll, friss sérült nincsen a szárdoknál.

A két együttes között hatalmas a minőségbeli különbség a vendégek javára. A Cagliari esélyesként utazik a Virtushoz, és el is hozza a három pontot. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!