<>

 
 
 
Hétközi rangadóra készül München, ahol a címvédő Bayern a tavalyi ezüstérmes Wolfsburg csapatát látja vendégül.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Meglepőt húzunk a Bayern-Wolfsburg meccsre

Hétközi rangadóra készül München, ahol a címvédő Bayern a legutóbbi ezüstérmes Wolfsburg csapatát látja vendégül. Gólváltást szimatolunk...
Német bajnokság
Bayern München - Wolfsburg
Kedd, 20:00

Szokás szerint villámrajtot vett a mezőnyből ismét kiemelkedő címvédő Bayern: 5 meccsük mindegyikét behúzta és a 15-2-es gólkülönbség mindent elárul. Nyáron voltak változások a csapatban, de az új érkezők beépítése a jelek szerint sikeres volt. Hazai környezetben eddig egy sima 5-0-s Hamburg elleni siker, valamint a Leverkusen (3-0) és az Augsburg (2-1) legyőzése jött össze. Elöl Müller topformában játszik, de Lewandowski is szépen termeli a gólokat, Guardiola csapatára tehát nem lehet egyelőre panasz, pláne hogy a BL csoportkörét is győzelemmel kezdték (Olympiakosz 3-0). Hiányzók azért akadnak: Robben, Ribery, Benatia, Badstuber, Kirchhoff, Green, Kurt, Gaudino és Starke mind-mind maródi.

A vendég Wolfsburg is veretlen 5 fordulót követően, bár 3 sikere mellett 2 döntetlen is szerepel. A két döntetlen mindegyike idegenben született: a Köln otthonában 1-1, míg az újonc Ingolstadt ellen 0-0 lett a vége. A gárda továbbra is a támadójátékot erőlteti, emellett azonban a védelem sem tűnik rossznak, 2 gólt kapott 5 kör alatt. A BL csoportkörét szintén győzelemmel indították: a CSZKA együttesét 1-0-ra győzték le hazai környezetben. Fájó pont lehet ugyan Perisic és De Bruyne távozása, a Kruse-Draxler-Dante hármas érkezése viszont komoly erősítés lehet. Hiányzók itt is lesznek: Vieirinha, Casteels, Azzaoui, Stolze, Zawada, Lopes és Sprenger nem bevethető a hírek szerint.

07191. Bayern München - Wolfsburg, mindkét csapat szerez gólt (1.85) - Tippmix

Legutóbb a Szuperkupa-mérkőzésen futott össze a két együttes, akkor a rendes játékidő hajrájában tudott egyenlíteni a Wolfsburg, majd büntetőkkel el is hódította a trófeát. Tavaly ebben a felállásban 2-1-re nyert a Bayern, míg fordított pályaválasztási feltételek mellett a Wolfsburg diadalmaskodott 4-1-re. Ismeri egymás erősségeit és gyenge pontjait a két együttes, amely a közös meccseken rendre meg is mutatkozik mégpedig abban a formában, hogy mindkét csapat eredményes tud lenni a közös derbik alkalmával. Ezúttal sem várunk mást: a két remek támadósorra alapozva úgy gondoljuk, mindkét fél eredményes lehet a kedd esti müncheni meccsen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!