<>

 
 
 
A kecskések otthon erősek, az újonc idegenben ellenállhatatlan - kevés gól, szoros végeredmény várható...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Masszív az újonc védelme, nem lesz gólzápor

A kecskések otthon erősek, az újonc idegenben ellenállhatatlan - kevés gól, szoros végeredmény várható...
Német bajnokság
1. FC Köln - Ingolstadt
Péntek, 20:30

Peter Stöger vezetőedző csapata hat meccs után 10 egységgel a 7. helyen áll. A piros-fehérek otthon, a RheinEnergieStadionban még veretlenek, a Hamburgot és a Gladbachot verték, a Wolfsburggal remiztek. A hétközi fordulóban nem jártak sikerrel Modeste-ék, ugyanis a fővárosban pont nélkül maradtak (Hertha, 2-0). Az osztrák szakember egy belső bekkel nem számolhat, a gárda gerince viszont rendelkezésre áll.

Az Ingolstadt eddig remekel a Bundesligában, hat meccs után neki is 10 pontja van, mint aktuális ellenfelének. Ugyanakkor Ralph Hasenhüttl fiai idegenben érzik otthonosan magukat: mind a három túrájukat 1-0-ra nyerték! Győztek Mainzban, Augsburgban és Brémában. Otthon viszont kikaptak a Dortmundtól és a Hamburgtól, a Wolfsburggal ikszeltek. Az első otthon szerzett találat is várat magára. A szakmai stáb nélkülözni kénytelen egy jobb és egy bal bekket, egy védekező középpályást és egy támadót.

07290. 1. FC Köln - Ingolstadt, 2.5 gól alatt (1.60) - Tippmix

A Köln otthon, az Ingolstadt idegenben erős. Ma inkább a hazaiaknak szavaznánk bizalmat, ugyanakkor a kevés gólban nagyobb értéket látunk, mint az 1x-ben. Mi a -2.5-re fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!