<>

 
 
 
A francia élvonalban "papírforma" félidei döntetlent várunk, a másodosztályban viszont meglepetés vendégsikert. A Wisla Krakkó alsóházi ellenfelet verhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pénteki jóslat: 3 meccsel közel 10-szeres pénz

A francia élvonalban "papírforma" félidei döntetlent várunk, a másodosztályban viszont meglepetés vendégsikert. A Wisla Krakkó alsóházi ellenfelet verhet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

18356. Wisla Krakkó - Korona Kielce, 1 (1.55) - lengyel bajnokság, 18:00

A Wisla 1 pontos büntetése ellenére ott van a felsőházban 9 kör után, melyet elsősorban hatékony támadójátékának köszönhet, mely a 2. legeredményesebb a mezőnyben. A Kielce inkább alsóházi szintet képvisel, zsinórban három forduló óta nyeretlen és legutóbbi 5 meccséből is csupán egyet nyert meg. Vendégként ugyan még nem kapott ki a Korona, ez azonban Krakkóban a Wisla-fanatikusok előtt könnyen megváltozhat.

03336. Bourg-Peronnas - Evian TG, 2 (3.25) - francia másodosztály, 20:00

Meglepetést szimatolunk itt, melynek oka, hogy szerintünk a harmadosztályból érkező Peronnas bőven erőn felül teljesít. Az Evian viszont egyelőre messze van a kitűzött céltól, vagyis a feljutástól. A hazaiak augusztus eleje óta veretlenek, az Evian viszont rossz formában van. Nehéz egy meglepetés tippet ész érvekkel alátámasztani, de itt az az érzésünk, hogy megszakad mindkét csapat szériája és vendég győzelem születik.

10463. Reims - Lille, 1. félidő X (1.98) - francia bajnokság, 20:30

A Lille idén is védelmében bízik és elképesztő módon 2-2-es gólkülönbséggel áll a tabella közepén 6 forduló után. A támadójáték rémesen impotens, az 1-4-1 mérleg pedig mindent elárul a csapatról. A Reims is stabilan védekezik, 6 gólt kapott 7 kör alatt, viszont lőtt 10-t. A Reims eddig 7-ből háromszor, míg a Lille 6-ból 5-ször remizett az első félidőben. Főként a Lille miatt péntek este is jöhet a félidei döntetlen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!