<>

 
 
 
A Roma otthon tartott egy pontot a Barca elleni csoportrangadón, a BATE ellen viszont idegenben is nyerni kellene még Totti és Dzeko hiányában is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.67

Totti és Dzeko nélkül is nyerhet a Roma

A Roma otthon tartott egy pontot a Barca elleni csoportrangadón, a BATE ellen viszont idegenben is nyerni kellene még Totti és Dzeko hiányában is.
Bajnokok Ligája
BATE Boriszov - Roma
Kedd, 20:45

A BATE magabiztosan vezeti a fehérorosz bajnokságot, hazájában nincs is nagyon ellenfele, remekel a pontvadászatban. A nemzetközi porondon sem volt addig különösebb probléma, míg selejtezni kellett, viszont az első csoportmeccsen csúnya vereségbe szaladtak bele a sárga-kékek: Leverkusenben 4-1-re maradtak alul. Az E-jelű csoportban - amelyben még az aktuális ellenfele mellett a Barca szerepel - egyébként is az esélytelenek nyugalmával futballozhatnak Aliaksandr Yermakovich fiai, most még nehezebb helyzetbe kerültek. A keretben Rodionov sérült, az ő hiánya érzékeny veszteség.

36187. BATE Boriszov - Roma, 2 (1.67) - Tippmix

A rómaiak a 6. helyen állnak a bajnokságban, eddig egy meccset veszítettek el (Samp, 2-1), a hétvégén viszont végre kinyílt a gólzsák: az újonc Carpit 5-1-gyel küldték haza a farkasok. A fővárosiak a BL első körében az Olimpicóban értékes ikszet hoztak össze a Barcával szemben (1-1), ez a pont sokat számíthat majd a végelszámolásnál. Rudi Garcia együttesében benne van a gól, 13 találatával a legtermékenyebb együttes a Serie A-ban - viszont figyelmeztető jel, hogy csak a Frosinone nem talált be a kapujukba. A keret közel sem lesz teljes, Dzeko, Totti, Keita és Szczęsny sérült.

A rómaiaknak nyerniük kell a csoport - papíron - leggyengébb alakulata ellen. A fehéroroszok védelme nem rossz, de Gervinhoék azért összezavarhatják majd a bekkeket. Nyernek az olaszok! Tippünk: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!