<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: rámegyünk a rangadókra

Gólváltásból igyekszünk profitálni az angol és az olasz bajnokság csúcsmeccsén, míg a Bundesligában gólzáporos Bayern München-diadal a tippünk a Dortmund elleni derbin.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

12073. Arsenal - Manchester United, mindkét csapat szerez gólt (1.65) – angol bajnokság, 17:00

Rangadó a javából: a 13 pontos Arsenal a 16 egységgel álló MU-t fogadja. A házigazda gólgazdag meccseket játszik mostanában: a héten a BL-ben otthon kapott ki 3-2-re az Olympiakosztól, előtte 5-2-re verte a Leicestert, 2-1-re a Tottenhamet. Wenger öt sérülttel kénytelen kalkulálni, de a támadósor erős lesz, Walcott, Sánchez, Özil és Ramsey is bevethető.

Egy találatra mindenképpen jó lehet az Arsenal, míg a Manchesterrel legutóbb másfél hónapja fordult elő, hogy nem talált be. Az utóbbi időben hármasával szórta, bár a Wolfsburgot „csak” 2-1-re verte a héten.

13229. Bayern München – Dortmund, 1 és 2,5 gól felett (2.00) – német bajnokság, 17:30

Hétből hétnél jár a Bayern a bajnokságban, és száguld az európai porondon is. A müncheniek 23-3-as gólkülönbsége döbbenetes, Lewandowski egymaga többször talált be (10), mint több Bundesliga-csapat. Csak egy találattal marad el mögötte a góllövőlistán a dortmundi Aubameyang, ám a csapata valamelyest megtorpant, hiszen a két németországi döntetlen után a héten a PAOK ellen sem tudott nyerni az Európa-ligában. A vasárnapi rangadón minden a házigazda mellett szól, a keret a sérülések ellenére jóval erősebb, és a gólokra is jó esélyt látunk.

18421. Milan – Napoli, mindkét csapat szerez gólt (1.55) – olasz bajnokság, 20:30

Furcsa leírni, ám középcsapatok találkoznak, hiszen a három-három győzelemmel és vereséggel álló Milan a három döntetlen miatt gyengén rajtoló Napolit fogadja. A gólok tekintetében már jobban állnak a fiúk: a házigazda 8-9-es, a vendég 12-7-es mutatót hozott össze hat bajnokin. Bár a legutóbbi évadban 2-0-ra nyert a Milan, 3-0-ra a Napoli odahaza, előtte rendre jött a gólváltás – vasárnap is ezzel kalkulálunk, hiszen mindkét alakulat nagyszerű támadókat sorakoztat fel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!