<>

 
 
 
Gólokban bízunk a ma esti sheffieldi összecsapáson - részben Moniz mester miatt...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Eseménydús meccs a kiscsapatok kupájában

Gólokban bízunk a ma esti sheffieldi összecsapáson - részben Moniz mester miatt...
Johnstone's Paint Trophy
Sheffield Utd. - Notts County
Kedd, 20:45

Az angol Johnstone's Paint Trophy kiírásában már a második fordulót rendezik. A házigazda a League I-ban szerepel, célja a feljutás lenne, de egyelőre csak a 7. A Bramall Lane-en szeszélyes (3-0-2), és a formájára is nehéz jelzőt találni. Nigel Adkins menedzser egy jobb hátvédre nem számíthat sérülés miatt.

A Notts County tavaly esett ki a League I-ból, most így a negyedik vonalban küzdenek Jennerék. A gárda egyelőre nagyon messze van céljától, a feljutást érő helyek megszerzésétől, mindössze a középmezőnyben szerénykedik, pocsék idegenbeli mérleggel. Ricardo Moniz menedzser csapata ezúttal sem a védekezéséről híres, 11 bajnokin már 19-szer kapitulált a hátsó alakzat. A nyáron több mint egy tucat új focista érkezett a Meadow Lane-re, de eddig egyelőre még nem sikerült kész csapattá gyúrni a keretet.

11583. Sheffield Utd. - Notts County, 2.5 gól felett (1.60) - Tippmix

A Moniz-csapatokra jellemző a gyenge védekezés és az eszetlen támadás - erre alapozzuk tippünket. A sheffieldiek az esélyesebbek, jó eséllyel a piros-fehér-feketék lépnek a következő körbe, ám a gólokban nagyobb értéket látunk. Mi a +2,5-re fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!